.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ubunty problem

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ще е по-добре да си инсталираш xubuntu 12.04 (кликни тук), понеже е по-лека дистрибуция и ще ти върви по-добре тъй като компютъра ти е слаб за ubuntu-то, може да ти се наложи да въведеш ръчно интернет настройките, което мисля че става от edit connections от менюто с двете стрелки, ето картинка: http://cloud.addictivetips.com/wp-co...onnections.jpg

като го стартираш, трябва да се появи ето такъв прозорец: http://cloud.addictivetips.com/wp-co...Auto-Ethos.jpg

ако си с безжичен интернет, трябва да влезеш в таб wireless, а ако си с кабел, тогава в таб wired - трябва да кликнеш на edit и да избереш автоматична връзка(automatic(dhcp)) или ръчни настройки(manual) и да въведеш адресите
    Колега, лаптопа ми е горе-долу с такива характеристики и никак не е нов, наскоро си сложих най-новото Ubuntu (13.10) и върви много добре. Малко се съмнявам да му е тежко Ubuntu-то, но пък може да пробва и с Xubuntu, тя също е много добра дистрибуция. Аз първоначално след инсталацията също имах някои проблеми, например възпроизвеждането на MP3 файлове и филми поради липсата на някакви plugins, но просто направих един system update и всичко си тръгна без проблеми. giford, съветвам те да си ъпдейтнеш системата, ако все още не си го направил - най-вероятно ще ти се оправят проблемите.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Quade Виж мнението
    Колега, лаптопа ми е горе-долу с такива характеристики и никак не е нов, наскоро си сложих най-новото Ubuntu (13.10) и върви много добре. Малко се съмнявам да му е тежко Ubuntu-то, но пък може да пробва и с Xubuntu, тя също е много добра дистрибуция. Аз първоначално след инсталацията също имах някои проблеми, например възпроизвеждането на MP3 файлове и филми поради липсата на някакви plugins, но просто направих един system update и всичко си тръгна без проблеми. giford, съветвам те да си ъпдейтнеш системата, ако все още не си го направил - най-вероятно ще ти се оправят проблемите.
    Браво. Като се замисля и аз го правих тоя ъпдейт на моето убунту и всичко работеше както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си