.
Отговор в тема
Страница 15 от 26 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 635
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ти колко агресора познаваш ? Господин всезнайко. Аз нямам в предвид тези хулигани, които просто отиват да избиват енергия за разпускане. Още ли не си го осъзнал? Възхищавам се типа, които повеждат със себе си множеството, а това не става с мълчание и кротко ходене на пръсти. За жалост няма революция без ,,насилие''. Никога не е се е преобръщал строй така лесно
    Изгледай пак "Смело сърце" и лягай да спиш!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Изгледай пак "Смело сърце" и лягай да спиш!
    Историята се повтаря. Няма нищо смешно.

Историята се повтаря. Няма нищо смешно.
    Смешното е точно, че се повтаря, а ти си вярваш, че правиш нещо ново... Или по-точно, че си мислиш за нещо ново...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Смешното е точно, че се повтаря, а ти си вярваш, че правиш нещо ново... Или по-точно, че си мислиш за нещо ново...
    Явно в гениите ни е вградено, като животоспасяващ инстинкт
    И не, аз не си мисля нищо. ,,Защитавах'' колегите от СУ и изразих мнение, което е истинно и подкрепено с факти и доказателства, както вече стана ясно, от историята.

Явно в гениите ни е вградено, като животоспасяващ инстинкт
    И не, аз не си мисля нищо. ,,Защитавах'' колегите от СУ и изразих мнение, което е истинно и подкрепено с факти и доказателства, както вече стана ясно, от историята.

Супер фен
    Нали имаше избори на 12 май 2013 г. По колко пъти ще гласуваме? По 100 пъти или по 1000 пъти? Защото някой иска да ни прави на маймуни? Който е искал друго управление къде е бил в деня на изборите? Защо сега се е сетил,че не му харесва? Откога улицата и 500 студента определят в една западна страна примерно Германия, Англия кой да управлява и кой не? Ако улицата управлява тогава просто няма нужда от избори! Направо да ги отменят и толкова. Такова чудо не бях виждал по света, десни политици и фенове да пишат за революции! Може би са фенове на болшевишката Октомврийска революция в Русия? Съвсем са сбъркани мозъците на някои хора. Трябва да си вземат един леден душ за да охладят малко разгорещените си кратуни,че ще почнат да буйстват, ще изкарат калашници и ще почнат да взривяват бомби като оня в парижкото метро. Болни мозъци бол!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

anonymous708973
    Guest
    Възхищавам се типа, които повеждат със себе си множеството, а това не става с мълчание и кротко ходене на пръсти. За жалост няма революция без ,,насилие''. Никога не е се е преобръщал строй така лесно
    Каква е твоята роля във въпросната революция?

Супер фен Аватара на tireheb
    Просто трябва със със жива сила да се пробие полицейския кордон
    ебати мъката е да те чета
    ти виждал ли си някога директна конфронтация цивилни срещу полиция, където цивилните да победят ?
    тъй ставало то, ПРОСТО пробиваш кордона
    тва да не ти е каунтър страйк, да им влезеш и да ги почупиш

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    спред мен не е нужно да пробиват
    когато почнат сблъсъците с насилие, тогава те сами ще подадът оставка
    друг е въпроса, че нищо няма да се промени

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Каква е твоята роля във въпросната революция?
    Да те окупирам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Нали имаше избори на 12 май 2013 г. По колко пъти ще гласуваме? По 100 пъти или по 1000 пъти? Защото някой иска да ни прави на маймуни? Който е искал друго управление къде е бил в деня на изборите? Защо сега се е сетил,че не му харесва? Откога улицата и 500 студента определят в една западна страна примерно Германия, Англия кой да управлява и кой не? Ако улицата управлява тогава просто няма нужда от избори! Направо да ги отменят и толкова. Такова чудо не бях виждал по света, десни политици и фенове да пишат за революции! Може би са фенове на болшевишката Октомврийска революция в Русия? Съвсем са сбъркани мозъците на някои хора. Трябва да си вземат един леден душ за да охладят малко разгорещените си кратуни,че ще почнат да буйстват, ще изкарат калашници и ще почнат да взривяват бомби като оня в парижкото метро. Болни мозъци бол!
    500 студента са достатъчно за една европейска държава. Какво искаш? И хакват организаторските групи във фацебоок, където се събират по 200 000 души. Колко процента от българите има доверие на това правителство? А изборите, в тази им форма, ги няма никъде по света. Сами показаха на митинга на БСП как са събирали почти само цигани и пенсионери, които не знаят защо са там.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    комунист без кръв власт не дава

anonymous708973
    Guest
    Да те окупирам.
    Ясно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ясно.
    Да, розавите пантери са опасни хищници .

Супер фен
    500 студента са достатъчно за една европейска държава. Какво искаш? И хакват организаторските групи във фацебоок, където се събират по 200 000 души. Колко процента от българите има доверие на това правителство? А изборите, в тази им форма, ги няма никъде по света. Сами показаха на митинга на БСП как са събирали почти само цигани и пенсионери, които не знаят защо са там.
    Какво искам ли? Аз съм гласувал за политически партии,за конкретни пропорционални листи,за политици включени в тези листи,с техните имена,професии и биографии. От до. От тяхното раждане до деня на изборите. Аз съм гласувал за тези хора и те за мен са легитимни. Чрез моя глас аз съм им дал определени права и съм ги легитимирал. Те са мои законни представители и чрез моя глас в урната са упълномощени от мен да действат.

Законни и легитимни са на днешния ден 22.11.2013 г. всички партии влезли в парламента. Без изключение. Все някой е гласувал за тях и им е делегирал правомощия според законите на Република България
    Съжалявам много,но за уличните лумпени и футболни "агитки" (които са едни най-обикновени криминални престъпници, катили и бандити!) за "окупиращи" студенти аз не съм гласувал. Не съм им делегирал никакви пълномощия. Те нямат правото да ме представят в политическия живот на страната и в международните ни контакти. Те нямат законното право да говорят от мое име и не могат да действат и вършат каквото и да е от мое име. И от името на нас,избирателите. Не съм ги упълномощавал за това.
    За разлика от политиците,които са в парламента със своите имена,снимки,биографии, тъй наречените "протестиращи" и "окупиращи" студенти са анонимни. Непрекъснато избягват светлината на телевизионните прожектори. Аз не знам нищо за тях,имена,биографии, осъждани или не за крими престъпления. Аз като избирател не мога да поверя съдбата на цялата ни държава в ръцете на едни анонимни субекти. Може да са гении,а може да бъдат и най-големите престъпници и бандити. откъде мога да знам? След като са анонимни и не знам кой стои зад тях?

Основният инструмент на демокрацията са изборите. Имахме избори на 12 май тази година. Tези избори бяха признати като свободни и честни от Европейския съюз и Еврокомисията. ГЕРБ отправи искане до Конституционния съд. Конституционният съд се произнесе,че изборите са законни и резултатите от тях също.
    Оттам нататък всякакви други искания и сблъсъци са извън закона.

Аз вече казах. Ако улицата ще решава нещата,тогава направо да ги махаме тези избори. Да си изберат студентите или ГЕРБ или Реформаторския Блок един Революционен трибунал (като якобинския 1792-94 година) и да управляват с декрети. Може да направите един държавен преврат и ще управлявате както искате без гласовете на избирателите. Ако ще имаме демокрация ще спазваме демократичните правила и закони,независимо дали ни харесва или не. Ако не искаме демокрация,тогава моля! Правите един държавен преврат и слагате тоя който ви харесва и изнася!

Супер фен
    В настоящия момент ние имаме в страната ни една ГНУСНА,МРЪСНА,ДОЛНА И ПОЗОРНА борба за власт. Имаме едни партийни партизанщини. Същите каквито сме имали преди 100 години,след 1878 гг. Които са подробно описани от Алеко Константинов и други тогавашни съвременници. Тогава никъде по света е нямало нито марксизъм,нито комунизъм. Обаче хората тогава са водели ожесточени партийни,партизански борби и страсти кой да се докопа до властта и кокала. Тогава са се делели на либерали и консерватори,а резултатите от изборите са се решавали с побой от полицията,която е присъствала в избирателните бюра и с всякакво насилие в деня на изборите. Четете Алеко и ще видите как "Бай Ганьо прави избори". След 100 години нищо ново под слънцето. Традицията продължава. За да ни убеди някоя партия, че тя трябва да е на власт ни носи от 100 кладенеца вода. Хващат се за идеология,за комунизъм и какво ли не щеш. А истината е съвсем елементарна. Търсят се само едни доводи за да се докопат до властта тези които са загубили изборите. И със Стефан Стамболов е било така навремето,въпреки че разправяме колко бил велик. И с останалите. Това е просто "стани ти, да седна аз!" Една мръсна междупартийна борба в която обикновените хора са впримчени въвлечени от партиите.

Супер фен
    Искам само да допълня,че не участвах нито веднъж във "февруарските събития" и не одобрявах категорично насилието на тъй наречените "протестиращи" от първите няколко дни. За мен Бойко Борисов трябваше да изкара пълния си мандат до последните дни и часове на мандата. В Америка от 200 години си избират президент и изборите са в края на всяка високосна година,а президентът встъпва в длъжност през януари на следващата. Вижте статистиката на президентите. Всички избори са като по часовник на всеки 4 години без нито едно изключение. Управляващата партия е изкарвала пълния си мандат.

Мега фен
    Спазва българина правилата и ,,честните'' избори 24 , и 24 години яде лайна. Всички знаят перфектно, че няма много силни партии,за които да гласуват, и все баницата се върти около 3 партии. А комунистите, или по-точно мафиотите съвсем честно си седят на власт. Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП . А десетките малки партии биват замазвани от страни. И какво стана. Когато Сергей разбра, че му е изтекло времето, веднага се прегърна с Местан, за да се обединят. Бойко ся се ще се прави ,,спасител'' . (пазача на T. Живков).. и най-вероятно агейн той ще лапне, след което отново същата история.
    И така , толкова демократично, със съдействието на цялата циганска сган, ние ще гледаме форевър. :Д
    Е, бъдете сигурни, че ще се стигне до масови протести, много по-несравними с днешните . На народа вече му е писнало и ще се изберат нови хора, независимо какви са. Май, май отново боклуци ще излязат, няма как, българите са властни и зли. Дълго няма да има положителни промени, така си мисля. Обаче за днешните политици отдавна играта свърши.

Мега фен
    В настоящия момент ние имаме в страната ни една ГНУСНА,МРЪСНА,ДОЛНА И ПОЗОРНА борба за власт. Имаме едни партийни партизанщини. Същите каквито сме имали преди 100 години,след 1878 гг. Които са подробно описани от Алеко Константинов и други тогавашни съвременници. Тогава никъде по света е нямало нито марксизъм,нито комунизъм. Обаче хората тогава са водели ожесточени партийни,партизански борби и страсти кой да се докопа до властта и кокала. Тогава са се делели на либерали и консерватори,а резултатите от изборите са се решавали с побой от полицията,която е присъствала в избирателните бюра и с всякакво насилие в деня на изборите. Четете Алеко и ще видите как "Бай Ганьо прави избори". След 100 години нищо ново под слънцето. Традицията продължава. За да ни убеди някоя партия, че тя трябва да е на власт ни носи от 100 кладенеца вода. Хващат се за идеология,за комунизъм и какво ли не щеш. А истината е съвсем елементарна. Търсят се само едни доводи за да се докопат до властта тези които са загубили изборите. И със Стефан Стамболов е било така навремето,въпреки че разправяме колко бил велик. И с останалите. Това е просто "стани ти, да седна аз!" Една мръсна междупартийна борба в която обикновените хора са впримчени въвлечени от партиите.
    Има натиск от много политически сили, но причините за масовите безредици са глада и борбата за нормален живот. Студените не са политически кукли както ги изкарват, въпреки големия натиск. Онзи Бареков пък същия миндил.
    Последно редактирано от klimatronik : 11-22-2013 на 15:09

Супер фен
    Аз не виждам къде са тези комунисти и кои са? По история съм имал винаги отличен и сега чета книги от интернет и библиотеката. Комунистите след първата и втората световна война са национализирали и одържавили абсолютно всички частни фирми,банки,капитали. Имало е репресии и концлагери за тогавашните бизнесмени,банкери,фабрика нти. Не виждам кое е "комунистическото" на партия БСП. Голяма част от тях въртят свой бизнес и някои са милионери,както и депутати от останалите партии правят същото. Навремето Сталин е разстрелвал всеки набеден за "капиталист". Бесепарите одобряват пазарната икономика и капитализма. Не виждам с какво точно са комунисти. Комунисти са Фидел Кастро и управниците на Северна Корея.
    Колкото до това,че са били в бившето БКП,аз съм срещал статистики. Около 1981 година БКП е имала 900-950 000 партийни членове. Ако всеки от тях е имал четиричленно семейство,какво се получава? Към 3 милиона и 600 000 души-4 милиона. Имало е и чистки. Тоест броят на хората минали през тая партия е много по-голям. Една голяма част от тях са били в БКП за далаверата,като единствена политическа партия тогава. Дай му на българина да се издига не със способности и качества,а под крилото на някоя партия.

Аз не мога да те разбера. "Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП ." Външният министър на Борисов, Николай Младенов е племенник на "другаря" Петър Младенов. Който пък е бил в Политбюро на БКП,а след 1989 г е Президент от БКП. За бащата на Николай Младенов журналистите съобщиха,че е бил офицер от комунистическата ДС. Професор Божидар Димитров е бил агент на ДС. Борисов го освободи като министър след силен натиск. За Цецка Цачева четох на много места,че е била партиен секретар на БКП преди 1989 г. Как "антикомунисти" гласуват за ГЕРБ,а в тая партия има бивши комунисти отпреди 1989 г? Това не мога да си го обясня. Или бившите комунисти и ДС агенти когато са в ГЕРБ не са бивши комунисти и ДС агенти?

А за ДПС си в голяма грешка. Както и много като теб. Значи, имаме около 10 % мюсюлманско население в България. Партия ДПС няма как да не вземе 5-8-10 % от гласовете. Просто няма как да не стане. Защо се набиват бръмбари в главите на хората? Че тя може да не влезе в парламента? Има го населението,което гласува за нея. И това население няма как да изчезне. Нещо повече с тая анти-ДПС кампания само озлобяваме турците против нас. И те едва ли ще забравят това. Имат слонска памет. Като водите кампания против тяхната партия ги настройвате враждебно срещу нас. Това мога да кажа. Дано някой размисли върху тези неща и се намери достатъчно мъдър политик,който да спре тая безсмислена кампания.
    Последно редактирано от redbul2 : 11-22-2013 на 15:43

Супер фен
    Има натиск от много политически сили, но причините за масовите безредици са глада и борбата за нормален живот. Студените не са политически кукли както ги изкарват, въпреки големия натиск. Онзи Бареков пък същия миндил.
    Според мен на нас ни трябва министър-председател,който е икономист. Която и партия да дойде на власт е добре премиерът да бъде с икономическо образование. А моето мнение за глада и бедността. Значи до 1960-65 г по някои статистики сме имали все още преобладаващо селско население. Тези хора са си произвеждали всичко. Имали са свои домове и малки стопанства,не са ползвали градски транспорт.
    След тоя период хората идват да живеят в градовете. Работят в големи държавни заводи и фирми. След 1990-91 г. тези фирми масово са закрити или умишлено докарани до фалит,източени. Иии няма реална икономика,няма трудова заетост за хората. Да, има хиляди частни фирми. Обаче локомотивът на американската и германската икономика са Форд,Крайслер,Беемве, Сименс, Баесеф. С едно кърпене на дребно нямаме много розови перспективи според мен. Огромни райони от страната са без никаква промишлена инфраструктура и в руини.
    Изключително глупаво е според мен,че управлявалите след 1989 г партии допуснаха безразборно да се ликвидира цялата ни промишленост. Снощи хвърлих едно око на Уикипедия как са нещата в Чехия,Словакия,Унгария. Да, закрили са голям брой неефективни държавни фирми. Обаче са запазили и приватизирали и много от тях. За трите държави пише,че са индустриални страни. Правят леки коли,много други неща. Които изнасят в Германия и целия ЕС. А какво направихме ние? да внасяме дори плодове и зеленчуци от Турция. Тя да произвежда сега цветни телевизори и дори военни самолети Еф-15. Тая Турция,която е била на светлинни години след нас,особено в промишлеността.

Мега фен
    Аз не виждам къде са тези комунисти и кои са? По история съм имал винаги отличен и сега чета книги от интернет и библиотеката. Комунистите след първата и втората световна война са национализирали и одържавили абсолютно всички частни фирми,банки,капитали. Имало е репресии и концлагери за тогавашните бизнесмени,банкери,фабрика нти. Не виждам кое е "комунистическото" на партия БСП. Голяма част от тях въртят свой бизнес и някои са милионери,както и депутати от останалите партии правят същото. Навремето Сталин е разстрелвал всеки набеден за "капиталист". Бесепарите одобряват пазарната икономика и капитализма. Не виждам с какво точно са комунисти. Комунисти са Фидел Кастро и управниците на Северна Корея.
    Колкото до това,че са били в бившето БКП,аз съм срещал статистики. Около 1981 година БКП е имала 900-950 000 партийни членове. Ако всеки от тях е имал четиричленно семейство,какво се получава? Към 3 милиона и 600 000 души-4 милиона. Имало е и чистки. Тоест броят на хората минали през тая партия е много по-голям. Една голяма част от тях са били в БКП за далаверата,като единствена политическа партия тогава. Дай му на българина да се издига не със способности и качества,а под крилото на някоя партия.

Аз не мога да те разбера. "Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП ." Външният министър на Борисов, Николай Младенов е племенник на "другаря" Петър Младенов. Който пък е бил в Политбюро на БКП,а след 1989 г е Президент от БКП. За бащата на Николай Младенов журналистите съобщиха,че е бил офицер от комунистическата ДС. Професор Божидар Димитров е бил агент на ДС. Борисов го освободи като министър след силен натиск. За Цецка Цачева четох на много места,че е била партиен секретар на БКП преди 1989 г. Как "антикомунисти" гласуват за ГЕРБ,а в тая партия има бивши комунисти отпреди 1989 г? Това не мога да си го обясня. Или бившите комунисти и ДС агенти когато са в ГЕРБ не са бивши комунисти и ДС агенти?

А за ДПС си в голяма грешка. Както и много като теб. Значи, имаме около 10 % мюсюлманско население в България. Партия ДПС няма как да не вземе 5-8-10 % от гласовете. Просто няма как да не стане. Защо се набиват бръмбари в главите на хората? Че тя може да не влезе в парламента? Има го населението,което гласува за нея. И това население няма как да изчезне. Нещо повече с тая анти-ДПС кампания само озлобяваме турците против нас. И те едва ли ще забравят това. Имат слонска памет. Като водите кампания против тяхната партия ги настройвате враждебно срещу нас. Това мога да кажа. Дано някой размисли върху тези неща и се намери достатъчно мъдър политик,който да спре тая безсмислена кампания.
    Точно! Обаче илюзиите,които насаждаха вече паднаха. Разбра се,че дори Волен би коленичил на Доган.
    Само че едната партия действително води различна политика .(герб от бсп)
    Последно редактирано от klimatronik : 11-22-2013 на 16:59

Мега фен
    Според мен на нас ни трябва министър-председател,който е икономист. Която и партия да дойде на власт е добре премиерът да бъде с икономическо образование. А моето мнение за глада и бедността. Значи до 1960-65 г по някои статистики сме имали все още преобладаващо селско население. Тези хора са си произвеждали всичко. Имали са свои домове и малки стопанства,не са ползвали градски транспорт.
    След тоя период хората идват да живеят в градовете. Работят в големи държавни заводи и фирми. След 1990-91 г. тези фирми масово са закрити или умишлено докарани до фалит,източени. Иии няма реална икономика,няма трудова заетост за хората. Да, има хиляди частни фирми. Обаче локомотивът на американската и германската икономика са Форд,Крайслер,Беемве, Сименс, Баесеф. С едно кърпене на дребно нямаме много розови перспективи според мен. Огромни райони от страната са без никаква промишлена инфраструктура и в руини.
    Изключително глупаво е според мен,че управлявалите след 1989 г партии допуснаха безразборно да се ликвидира цялата ни промишленост. Снощи хвърлих едно око на Уикипедия как са нещата в Чехия,Словакия,Унгария. Да, закрили са голям брой неефективни държавни фирми. Обаче са запазили и приватизирали и много от тях. За трите държави пише,че са индустриални страни. Правят леки коли,много други неща. Които изнасят в Германия и целия ЕС. А какво направихме ние? да внасяме дори плодове и зеленчуци от Турция. Тя да произвежда сега цветни телевизори и дори военни самолети Еф-15. Тая Турция,която е била на светлинни години след нас,особено в промишлеността.
    Естествено . Аз вярвам,че има хора, професори, специалисти и тнт, които могат да се включат в едно ново формулизание, партия или не знам, която да промени хода.

Мега фен
    Но не съм съгласен за ДПС-то. Турците нямат друга вариант. Те гласуват всички. Докато българите са разединени и имат за избор много партии. И ДПС ще заема водеща позиция..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си