.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аз направо откачам от кеф като ме лиже, кефи ме да усещам колко топъл е езика му и как леко прониква в мен.А докато го прави ако вкара и пръст в дупето ми направо полудявам.Когато правя свирки също се възбуждам и ми харесва и предполагам, че на момчетата им харесва може би заради позата, заради това че ни е в устите и като цяло заради самото усещане, което предполагам е подобно на това което момичетата усещаме.

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Аз направо откачам от кеф като ме лиже, кефи ме да усещам колко топъл е езика му и как леко прониква в мен.А докато го прави ако вкара и пръст в дупето ми направо полудявам.Когато правя свирки също се възбуждам и ми харесва и предполагам, че на момчетата им харесва може би заради позата, заради това че ни е в устите и като цяло заради самото усещане, което предполагам е подобно на това което момичетата усещаме.
    nice!

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Ей тва е жена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си