- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс да е бременна ?
Здравейте!
Аз съм на 18,приятелката ми е на 17.Преди 7 дена правихме секс,но свърших далеч от нея.Вчера се оплака,че много силно са я заболели гърдите и корема,а днес я болял кръста ..за първи път го правим без и както разбирате филма е огромен и нямам никаква представа и идея дали това е възможно за толкова кратък период... Оказа се,че е била в овулация тогава, но като цяло съм внимавал изключително много,но...все пак всичко е въмозжно
Последно редактирано от nekuffff : 11-23-2013 на 17:23
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Може пък някой друг да е свършил в нея, никога няма как да си сигурен.
това че и при теб е станало подобно и се е оказало, че си в останалите 5% не смятам че те прави толкова строго компетентна![]()
Стига сте шокирали автора.Няма за какво да се филмираш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
zdraveite! Imam edin problem koito dori nemoga da precenq dali tochno tuk e mqstoto kadeto trqbva da go kaja no veche iskam nqkoi da izkaje mnenie za tova. S priqtelqt mi pravim seks bez da se pazim veche mesec bih kazala che go pravim dosta redovno s naglasata che iskame bebche no testovete koito sam si pravila vinagi sa otricatelni. Vtalpila sam si che nqma da imam deca neznam zashto :X molq vi kajete imam li baza na pritesnenie ili prosto imam nekfi nenormalni neosnovatelni pritesneniq. Moje bi shte kajete che trqbva da ida na lekar shtom se pritesnqvam tolkova no izpitvam ujasen sram ot genekolozi i lekari kato cqlo