- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето с което излизам си мисли,че постоянно я лъжа!!!МОЛЯ ЗА СЪВЕТ ..
Много забавно как момчетата спорят с момичетата какво може и не може да чувства момиче.
Пантерата и другите момичета са прави. Нормално е да не ти вярва сляпо след като знае репутацията ти. Ако искаше да те зареже, щеше да те зареже тя, а не да те провокира ти да я скъсаш.
Може би някоя от предишните и връзки да не е била с особенно подходящ човек и сега да и по-предпазлива. Дори и да оценява това което правиш и дори и да иска да е с теб сигурно се нуждае от малко време, така че ... дай и го.
Не искам никоя друга хубаво ми е когато съм с нея и всичко свързано с нея! Правя всичко възможно за да и спечеля доверието ... просто аз не съм много търпелив и съм свикнал всичко да става по бързия начин тя също ми го казва и знам че е така .. постоянно ми повтаря че ужасно много иска да ми вярва и че иска нещата да се получат но всичко зависи от мен...
Малко по-търпеливо го давай просто![]()
Обаче все пак не й сваляй звезди от небето. Знам, че е трудно за разбиране и още по-трудно за практикуване, ама някакъв баланс трябва да има
Секс предполагам не сте правили, което е добре за момента, въпреки че ей сега 10 човека ще ми скочат. Покани я да гледате филм у вас, направи пуканки, яжте шоколад и я гушкай. Без друго. Много точки ще си спечелиш така.
и с това ще се съглася не ми е проблем
така е, ама мисля че имаш добра мисъл като цяло
По - горе видях един въпрос: да, "давала съм сърцето си" на момче, което му се носеше славата на курвар, само защото ми беше хубаво с него и въпреки всичко - рискувах и имах наистина сериозна връзка.
Та, мисля си, че тя ако искаше да е с тебе - щеше.
Дано да е търпелив, защото ако от самото начало няма доверие, то тя ще му скъса нервите. Това недоверие лесно може да избие в болезнена ревност или чувство за собственост.
Едва ли ще се намери точният отговор ,тъй като на жените никога не може да им разбереш какво им се върти в главата..но ще се пробвам да нацеля. Според мен те тества. Да види дали ще се откажеш... дали я харесваш или просто тя за теб е ей така, да запълниш време и да вдигнеш бройка... Ако момичето е сериозно , според мен това е причината. Разбира се винаги трябва да имаш едно на ум в началото. Тя го има... има в напредвид каква слава ти се носи ,но ако е повярвала само на това ,няма да ти пише дори ... Съветът ми е , дръж здраво...не предавай фронта! Ако истински я харесваш , покажи и ,че не е за 1 ден или 1 месец ,а че наистина я харесваш и искаш нещо да стане... С времето се гради доверието... Ако не правиш тъпи изпълнения ,доверието ще го видиш скоро ! Айде успех ,братленка.
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !