в нас има зимнина ракия и вино
Първоначално написано от baby_baby в нас има зимнина ракия и вино тва намек ли беше или кво
Айде у вас тогаз
аз ракия не пия така че дядо ми 2-пъти прави ракия и един път вино а бара в нас е пълен с алкохол и няма кои да ги пие седът си така
Първоначално написано от baby_baby аз ракия не пия така че дядо ми 2-пъти прави ракия и един път вино а бара в нас е пълен с алкохол и няма кои да ги пие седът си така то и аз не пия между другото...
Първоначално написано от fire_magic то и аз не пия между другото... пия само мента и водка ама не секи ден когато ми доиде настроението
Бих казал, че всеки пие, просто зависи от ракията. Както не обичам определени типове уиски, така и не обичам определени видове ракия
Първоначално написано от SonataArctica Бих казал, че всеки пие, просто зависи от ракията. Както не обичам определени типове уиски, така и не обичам определени видове ракия пила съм само 1 път ракия и повече никога няма да пия пълна отврат
Първоначално написано от SonataArctica Бих казал, че всеки пие, просто зависи от ракията. Както не обичам определени типове уиски, така и не обичам определени видове ракия баща ти да не е стъклар?
Хахаха... Има такива които ти засядат на гърлото... толкова са остри. Има и меки ракии. Просто не си случила
Първоначално написано от fire_magic баща ти да не е стъклар? Далече си от истината...
е може
Зависи от ракията. Не всички са хубави.
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe Зависи от ракията. Не всички са хубави. Именно
Първоначално написано от SonataArctica Далече си от истината... разбра ли изобщо какво имах предвид? мисля, че не баща ти да не е стъклар (джамаджия) пречиш ми не се бутай лек си 80 кг си ся разбра ли ма добре вее??
хах, да
аре изчезвай тогава
Я тихо В моята спамерска тема си!
скандал
но ти сам стигна до извода, че си излишен? аре отиди да погледаш малко телевизия после ела пак...
Беги от тука
бахти стъклара
кво прр
Ям рамен. <3
Правила