.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Коледен подарък

Значи,коледа наближава, след месец де,но трябва да събера пари за подаръци. Миналата година бях купила преспапие със семейна снимка отвъртре (http://www.photolan.net/xprod/801.jpg),а по-миналата чаша със снимки на нашите дом.любмци. Та какво предлагате да направя тази година?Искам да е нещо подобно,в смис. по-лично и уникално.
    Мислих си да поръчам да ми направят карикатура на някоя семейна снимка. Излиза към 70лв,което за мен са много пари, и се чудя дали си заслужава?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Хубаво е това, което си намислила, но щом са много 70лв за теб, избери нещо по-евтино.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами за месец според мен може да ги събереш. Ако пък не, може при някой твой познат да отидеш, който прави карикатури и така ще ти излезе по-евтино.
    Иначе идея примерно с коледни чорапчето с имената и на всеки да има някакъв личен подарък, но нещо по-оригинално примерно от магазин за антики - неща от рода на стара книга, джобен часовник, отварящо се колие със семейна снимка и т.н.
    Има едни като фототапети, които може да се лепят отстрани на хладилника. Може да е с ваша снимка. Също така да речем 5-6 магнитчета с ваши забавни снимки - примерно някои добре почерпен, децата като малки с омазани от храна лица и т.н.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Ами за месец според мен може да ги събереш. Ако пък не, може при някой твой познат да отидеш, който прави карикатури и така ще ти излезе по-евтино.
    Иначе идея примерно с коледни чорапчето с имената и на всеки да има някакъв личен подарък, но нещо по-оригинално примерно от магазин за антики - неща от рода на стара книга, джобен часовник, отварящо се колие със семейна снимка и т.н.
    Има едни като фототапети, които може да се лепят отстрани на хладилника. Може да е с ваша снимка. Също така да речем 5-6 магнитчета с ваши забавни снимки - примерно някои добре почерпен, децата като малки с омазани от храна лица и т.н.
    Звучи толкова хубаво и коледно. <3

Град
    у нас...
    За една приятелка съм намислила кутия за чай - такава с капак, може и стъклен, ама искам да е дървена и да има поне 10 отделения. И две чашки с чинийки, пак нещо коледно със снежинки и т.н. От вчера си готвя списъка вече, да не забравя някое човече пък и пиша насреща подаръка, който съм намислила обичам списъците май май

Мега фен Аватара на tori
    Ужас, списъците ме плашат.

Град
    у нас...
    Ахаха. Мен ме радват. Това, че нямам ред в собствената си глава може би допринася - искам да имам ред нагледно на списък, приблизително кога трябва да съм готова с кое и приблизително как ахаха. Особено ако имам да уча съм си разпределила дните за изпити от до :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си