Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
Ще просперираш ако вярваш на всяка глупост прочетена в интернет, да знаеш.

Сериозно ми отговори-ти месо не ядеш ли? Нямаш ли нужда от 'силата', която ти дава месото?

Никой не говори за това всяка вечер да ядеш по три тона месо. Веднъж седмично? Веднъж месечно дори...

Всеки човек има нужда от месо. ВСЕКИ. Това, че някои са избрали да не ядат въобще от гъзария /защото за мен вегетарианството си е чиста гъзария/, не значи, че тези, които са избрали да си набавят всичко нужно за организма им са грешни.
Човек може да живее здравословно и без месо. А ако взима и определени вещества може да си набавя всичко което му е нужно, но дори без тях няма да му стане нищо, даже е напълно възможно вегетарианците да живеят по-здравословно от месоядните.

Освен това, вегетарианците on average са по-интелигентни, по-самоконтролирани, по-емпатични и като цяло по-готини хора. Все пак, за повечето хора яденето на месо противоречи с моралните им възгледи, следователно вегетарианците са от малкото, които си спазват възгледите, вместо да си внушават. Както и (почти) всички хора, които биха отговорили на въпроса "значително лошо ли е да се изтезават малки, сладки животинчета без цел" с "да". Тоест най-вероятно всички участници в тази тема.

м/у другото, аз не съм вегетарианец