.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ПУБЕРТЕТ

FrieZ
    Guest

ПУБЕРТЕТ

Здравейте хора ... понеже съм на 13 и съм в пубертета, може ли да ми дадете някакви съвети? гласа ми мутира яко, и на моменти не мога да говоря а да не говорим за акнето ... :Х ... дайте ми някакви насоки за акнето защото съм пробвал всякакви мазила, кремови и всякакви глупости ноо :ХХХ

Голям фен Аватара на Котка.
    За гласа нищо не можеш да направиш, но за акнето можеш да отидеш на дерматолог, щом друго не помага.И не се бави, защото ако е много зле положението, могат да ти останат белези.

Иии също не си чопли пъпките, не си пипай лицето, мий си го често, пречиствай и не яж боклуци.

FrieZ
    Guest
    Мхм, благодаря Котка ? наскоро четох, че корите от банана са полезни ... т.е натриваш си лицето с тях и уж помагали ... някой да знае нещо по въпроса?

Много помага семенната течност. Вместо да се измиваш - мажеш върху лицето. Маха ги за нула време.

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от FrieZ Виж мнението
    Мхм, благодаря Котка ? наскоро четох, че корите от банана са полезни ... т.е натриваш си лицето с тях и уж помагали ... някой да знае нещо по въпроса?

Не знам за това, но забравих да кажа да си миеш лицето с хладка вода, затваря порите

Мега фен Аватара на baby_baby
    За гласа не можеш да направиш нищо а за акнето отиди на дерматолог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си