- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към всички от мъжкия пол..
Здравейте! Имам въпрос към вас,свързан с празниците. Бихте ли се зарадвали за Коледа да получите книга и някакви сладки (френски макарони) ? Приятелят ми има всичко,от което се нуждае,подарявала съм му всевъзможни подаръци и съм в тъмна улица в момента. Обича да чете,обожава да чете! Затова и се замислих за книгата,но как би го приел той? Иии относно автор и книга..изчел е всичко,за което се сетите...ии да! Затруднена съм максимално! Беше ми споменавал,че Умберто Еко го затруднява малко понякога,затова реших да е някоя негова книга.."Името на розата" например,но английски вариант. Какво мислите?
Ако наистина обича да чете, предполага се че би го зарадвала. Аз лично не съм от "четящите" (когато чета, чета неща различни от нормалните rofl) и да получа книга за подарък не би ме зарадвало особено.. Все пак, ти си го познаваш най-добре, знаеш какво харесва и какво не. Относно макароните, не съм се замислял никога.![]()
Подарявала си му всичко? Да не сте от 20години заедно о.О
И той на колко е, че е изчел всички книги? Или е безсмъртен и е роден преди христа? Айде моля ти се.
Защо се заяждаш не ми е ясно? След като не можеш да отговориш на въпроса не виждам смисъл да пишеш. Да-подаявала съм му всичко възможно,което да го зарадва и да е съобразено с повода! И не е нужно човек да е безсмъртен,за да изчете всички книги,които са определяни като "класика" в жанра си и са по-популярни!
Просто мнението ти изказано по въпроса е адски малоумно. Нито може да си подарила всичко възможно на гаджето си, нито пък той е прочел ВСИЧКИ книги.
Умберто Еко не е много интересен, поне на мен не ми беше. Името на розата си е шитня, най-интересното може би беше че свещеника в главната роля си свиваше трева докато пътуваше с момчето.
Книга за готвене или книга за коктейли заедно с чаши за коктейл нещо подобно...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ами разбери каква книга няма. Ако аз обичах да чета, бих се зарадвал на книга, така че той сигурно ще се зарадва. Ти знаеш какво обича, все ще намериш някоя която не е челАко ли не, помисли за нещо различно, нещо което ще го изненада много.
>>DjBelev<<
Аз също страшно много обичам да чета и дори вече трети месец отлагам купуването на обувки, защото давам парите за книги. Ако и той е като мен, книгата е идеалният подарък!
Въх, един път да кажеш нещо и да съм впечатлена. Браво!
Малко ме съмнява пичът да е изчел дори руската класика, ама ениуей. Дори да не е, евала на хора, които четат много!
Авторке, не ти ли допада идея да му вземеш ваучер за книги от Хеликон или друга книжарница и да го сложиш в кутия с макароните? Иначе френските макарони са бриляяяянтна идея. Като допълнение - има страхотни по-луксозни книгоразделители, поставки за книги, лампички етц.
Френски макарони като подарък за момче? Сериозно ли?Моят приятел би си помислил, че се шегувам с него.
Книгата е страхотен подарък за хора, които обичат да четат. Идеята на пантерата ми допадна за ваучера и кногоразделителя.
Зависи. Винаги, когато мога, си чета от хартиения носител. Това не означава, че като ще пътувам ще мъкна един сак със книги... Много от четците са направени доста добре: малки са, с дълга батерия, e-ink. Понякога просто са доста по-удобен вариант. Ако не съм убеден, че някоя книга ще ми хареса например, си я качвам на четеца и ако ми хареса си я закупувам. И ако учиш чужд език също е удобен с вградените речници. Разбира се чувството е доста по-различно, но не бих казал, че ще го захвърли в някой шкаф.
Има книги - специални издания. Бях гледала на Властелина такава - струваше над стотина лева, НО:
- кориците бяха много дебели и адски красиво нарисувани
- имаха сребърен обков по ръбовете, така че да не се мачка
- имаше много добре направени карти, които се разгъваха
- някакви записки от автора си спомням
Като цяло книгата си беше за ценители. Така че примерно можеш да му купиш книга, която вече има и му е от любимите, но да е по-специална. Не знам дали и как се издирва книга за автограф от автора, но и това е идея.
Мда, има същото и за "Хари Потър".
Или лимитед едишън на Снежанка и седемте джуджета. :Х
Мимс, т'ва че на теб Името на розата не ти е харесала, не означава че тря'а се изгорят всички съществуващи по света копия, нали?
Той и "всичко" да е изчел, разучи кое най-много го влече от към жанр.
ихаа че тъп подарък книга и макарони и как я измисли тая комбинация , значи първо ако не се задави с макароните , да умре от скука ?
Аз примерно винаги се радвам, когато ми подаряват книги, но е много деликатен момента с избора. : )
И аз си мислех за луксозно издание на някоя от любимите му книги.
Ваучерът също е добра идея.
Паулу Коелю "Алеф"
^ На мен ми подарих протеин и хубав парфюм за РД ... и се зарадвах, да ти кажа![]()