- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички жени над 18 са или курви или мъжкарани?
Взехте ме за мезе бе.
Беше в моето даскало, горния випуск.
И тренирахме таекуондо заедно известно време.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Офф, и аз му се чудя на това наше поколение. Мои съученички се натискат, а са на 12-13. Че дори една ми каза, че съм изостанала. Кво, аз трябва тука да се мацам като мим на 12 ли?!?
Аз пък бих се радвал, ако ми се падне някоя "мъжкарана". Искам като се скараме (защото и до там се стига), да можем и да се посбием. Да мята по мен мадамата тигани, тенджери и тави, да ме блъска с тукати в главата... Да й стиска да ми се озъби!! Не като й скръцна със зъби да ми се разреве и да ми се прави на чувствителна. Искаш да си равна? Бъди! Имаш мнение - отстоявай го!!
А относно "курвите" - мога да ти кажа, че не всяка, която носи токчета и е с по-разголено деколте е курва. Има и такива, които ходят спретнати, официални, а не могат да си затворят краката. Курвалъка е начин на живот, не начин на обличане.
И откога да носиш къси поли , да си с деколте и да носиш токчета е курвенско?
На теб най-вероятно всичко с топло естествено отвърстие някъде по тялото си, ще ти е привлекателно.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пак ли тая тема бе?! Ботев Пловдив може да си бие две злобарки и да ляга да спи, като гледам само простотии ръси.
OWNED
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Към автора на темата - самозакрий се.
maDamn
Dr. Gregory House
Ти нямаш сърце!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0oRoh-cvn1g
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
http://www.youtube.com/watch?v=_LhmoZ_Q4ps
Много поздрави!