.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    lonely girl
    Guest

Никога не съм имала гадже

Знам, че има 100 такива теми. Знам, че всеки от вас ще ми каже, че и без това ми е рано и по-добре да си гледам уроците. Но е различно, когато всичките ти приятелки ти разказват какво са правили вчера с гаджето, кой филм са гледали и подобни глупости. Найстина вече искам да имам гадже, не само защото другите имат, а защото и аз вече искам да усетя близост с момче, но явно не ми е дошло още времето. Нямам идеално тяло, но си го харесвам. Смятам се за хубава (защото все пак ако ти не се харесваш, няма как да очакваш другите да те харесат) и забавна. Имам приятели момчета и мога да си говоря с тях с часове, но когато опре до гаджета всеки харесва курви и лигави момичета. Досега не ми беше проблем, че съм сама, но вече наистина ми се иска да излизам с момчета и да има един по-специален. Незнам какво трябва да променя (аз лично се харесвам такава каквато съм), но явно има нещо щом съм сама...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Няма как да знаем какво ти има - нито те познаваме, нито нищо. И нима трябва да се сравняваш с приятелките ти? Не всичко е до това дали си имаш приятел.

Мега фен Аватара на baby_baby
    пф щото приятелките ти си имат гаджета и ти искаш да си като тях това е доста тъпо нещо

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    пф щото приятелките ти си имат гаджета и ти искаш да си като тях това е доста тъпо нещо
    Не е това, проосто и тя иска да види какво е да правиш "подобни глупости" и да си имаш гадже ;д

Иначе си набележи някой и действай

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Не е това, проосто и тя иска да види какво е да правиш "подобни глупости" и да си имаш гадже ;д

Иначе си набележи някой и действай
    Аз си мисля че е точно така лично мое мнение

Цитирай Първоначално написано от lonely girl Виж мнението
    но когато опре до гаджета всеки харесва курви и лигави момичета.
    Ей там ти е проблема в мисленето.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ей там ти е проблема в мисленето.
    Е права е...то сама такива момичета има. Много рядко да срещнеш момиче, което да не избира според визията(е, малко може) или според социалният ти живот, както и финансовото състояния, или хобита.

Примерно, днес бях навън с приятели. Рядко излизам, и видях много момичета, които бяха красиви, НО те са тези с погрешното мислене, което директно влияе дали те биха излезли с мен.
    Последно редактирано от mcfe : 12-04-2013 на 14:55

Супер фен Аватара на mlakniwe
    wink.bg

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Съгласна съм с това мнение. Повечето момичета, които казват, че нямат гаджета, е, че имат някоя друга приятелка, 'дето си има гадже и замрънкват, че и те искат веднага, което е глупаво. Ако на курви се правят.. и те ли с тях ще са? Ако толкова искаш гадже, отиваш при някоя от приятелките ти с гаджето и й казваш, че искаш да се въртиш край тях (е, не така де, просто й някак вземи да излизаш с тяхната групичка), тъй като момчето надали ще има само приятелки момичета. А щом ти е толкова дерт да си хванеш някое от момчетата, които познават, тогава просто се обличай по-предизвикателно и с повече грим и чунким го вдигнали и те поискали. Ти например не би се хванала с някои от тия приятели, нали? Точно поради тази причина и те не биха с теб.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Тъпо не тъпо тя така мисли поне на този етап . Нормално е на тази възрост която предполагам е 14-15 да се вълнува от подобни неща . И да гледа приятелките си . Да тъпо е но след време ще се осъзнае .

По темата
    Не се старай да си търсиш гадже само заради приятелките си . Има много точни момчета и с времето ще си намериш такъв .

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    Примерно, днес бях навън с приятели. Рядко излизам, и видях много момичета, които бяха красиви, НО те са тези с погрешното мислене, което директно влияе дали те биха излезли с мен.
    леле

anonymous895156
    Guest
    Всеки съди по външния вид, за мен той е много по-важен от всичко останало (не ми давайте примери с грозни хора с добри сърца, наслушал съм им се). По мои наблюдения интелигентните, съпричастните и хората с чувство за хумор са доста по-красиви от останалите и това е напълно обосновано - природата си знае работата. Останалите в повечето случаи са малко или много комплексирани.

Не си срещнала "подходящият", колкото и да мразя този термин. Не бъди толкова предубедена също

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Всеки съди по външния вид, за мен той е много по-важен от всичко останало (не ми давайте примери с грозни хора с добри сърца, наслушал съм им се). По мои наблюдения интелигентните, съпричастните и хората с чувство за хумор са доста по-красиви от останалите и това е напълно обосновано - природата си знае работата. Останалите в повечето случаи са малко или много комплексирани.
    Да се чувствам поласкана, че съм неземна красавица ли?

Ако около вас има само повърхностни индивиди, значи вие сте си направили такова обркъжение. Не са ви виновни останалите. И колкото повече се навивате, че всички са повърхностни и еднакви, толкова по-малък ви е шансът да срещнете някой различен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Хич не ти и трябва да си имаш гадже!! Повярвай ми! От август насам нямам, а и не се занимавам да търся! Много ми е спокойно. Няма кой да ти държи сметка къде си, с кой си, защо не ми пишеш, защо не мизвъниш, искам да ходим там, а не еди-къде си, няма ли да ми направиш някакъв жест, защо не ме водиш никъде, обичам те заради теб, а не заради парите, ама няма ли да си купиш кола, че да не се возя с рейса, и защо още не ми пишеш, нямам време за теб, ти забравяш за мен...

Оооо! Fuck da shit, човек! И изобщо не тръгвайте да ми обяснявате сега как "не са всички такива"! Всички сте такива! Та.. изобщо не се занимавай с гаджета, авторке! Гледай си уроците, защото 1 ден само образованието ти не би ти изневерило, не би те забравило и не би те заменило за някой, който не може да ти стъпи на малкия пръст.
    Повярвай на стария човек...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    няма ли да ми направиш някакъв жест, защо не ме водиш никъде, обичам те заради теб, а не заради парите, ама няма ли да си купиш кола, че да не се возя с рейса, и защо още не ми пишеш, нямам време за теб, ти забравяш за мен...
    I feel ya pain bro, i feel ya pain..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Всички сте такива!
    Аха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си