.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помогнете ми.Спешно е!

Здравейте, в предишната моя тема за помощ никой не се отзова и това много ме натъжи.Надявам се сега някой да се отвозе.На 18 години съм от София, но в момента от година и нещо се наложи да не живея в София, а София окръг и нещата се объркаха - най-вече със здравето заради баща ми и печка на дърва.Живея с баща ми и баба ми.Баба ми само ми вика някви простотии - колко съм мързелив и т.н.Наще(визирам майка ми и баща ми) не ми дават достатъчно пари,карат ме да живея в недобри условия за един тиинейджър.Разбирам от компютри а не искат да ми купят един нов хубав компютър , та да се занимавам с нещо полезно, а се налага да карам с един , който забива и е 150 лева втора ръка.Не че нямат пари да ми купят, имат , ама не искат да ми купят.Дават си парите за глупости.Пълна трагедия ми е живота и възнамерявам да сложа край, ако някой не ми помогне.

Ако ще ме оплювате , по-добре не си хабете нервите.Благодаря ви!

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Да сложиш край? .. Не смятам,че това е решението.Просто поговори с тях и им кажи,че на тази възраст имаш нужди,а и ти си пълнолетен - на тази възраст вероятно може и сам да се издържаш.

Aми като не ти харесва се махай.На 18 вече смятам,че можеш да си намериш работа и да се изнесеш на квартира.Вариантите на адски много и този да се самоубииеш е най-глупавия и безмислен!

Голям фен Аватара на Котка.
    Don't feed the troll !

anonymous895156
    Guest
    не обръщайте внимание на този болен мозък, има към пет фалшиви профила - dubi95, kupi95, koko95..., с които периодично се появява във форума, за да занимава хората с болните си тролваня

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не обръщайте внимание на този болен мозък, има към пет фалшиви профила - dubi95, kupi95, koko95..., с които периодично се появява във форума, за да занимава хората с болните си тролваня
    Болния си ти в случая(с извинение).

Мега фен Аватара на baby_baby
    С тва да сложиш край не е решение на проблемите ти не е и изход от тях

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Не очаквай помощ от другите, помогни си сам. Винаги има начин.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Трол без стил..
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си