- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P Пол Уокър
Е да, доста е безболезнено да ти вадят и трансплантират органи без упойка. Нищо работа, колкото да ти боцнат пръстчето да ти вземат кръв.Пък и те викаш така и така били обречени на смърт... Ебати глупостта. Знам че на тия годинки ви е много готино да се изкарвате бед бойс и много безчувствени, ама чак пък толкова...
Уикипедия далеч не е достоверен източник, но дори там в крайна сметка не пише, че има официални открития.
ПС: Тестовете с животни са ненужна жестокост, да. Поинтересувай се малко ти за новите методи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм казал, че ми е все тая за опитните хора/животни, а че все нещо/някой трябва да се пожертва... Дори и в момента има опити с лекарства върху хора.
Като тръгнат да те порят, припадаш след кратко време, а след още по-кратко, спираш да чувстваш болка. В газовата камера се душиш няколко минути. Ти кое би избрала?
Има достатъчно информация и научно-популярни филмчета по темата...
Искаш доказателство, че при екстремни ситуации човек спира да изпитва болка? Лятото, ако си чула, близо до Варна гръмна една цистерна, при която имаше двама загинали... Единия е точно до взрива и е с 90% изгаряния... Този опечен човечец става и бяга до колата си, пали я и минава няколко километра в пълно съзнание, което би било невъзможно, ако усещаше болката от 90% изгаряния. Естествено, после почина.