:О В библиотеката тук има само книги и компютри.
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe :О В библиотеката тук има само книги и компютри. В нашата има всичко и си припомням времената, в които ползвах видеотеки
аз попринцип не гледам страшни филми обаче тва ми хареса ## Резюме : Красотата може да убива.
Първоначално написано от baby_baby аз попринцип не гледам страшни филми обаче тва ми хареса ## Резюме : Красотата може да убива. Там е работата, че не е страшен - аз много ги обичам и затова го взех, ама се оказа сладникав трилър
Първоначално написано от EinGutesKind Там е работата, че не е страшен - аз много ги обичам и затова го взех, ама се оказа сладникав трилър ужаси не мога да гледам сама страх ме е и цяла нощ после се филмирам и не мога да спя
БТВ http://vbox7.com/play:19dbbce6a6
Първоначално написано от fUcKsMiLe :О В библиотеката тук има само книги и компютри. тука има всичко
Първоначално написано от baby_baby тука има всичко Град с над 1млн. жители VS. град с максимум 15хил. жители, половината от които са студенти и не са тук.
Първоначално написано от fUcKsMiLe Град с над 1млн. жители бургас викаш а
Първоначално написано от dimitar., бургас викаш а Нцъ, Софето.. ама и Бургас пак е голям :/
Първоначално написано от fUcKsMiLe Град с над 1млн. жители VS. град с максимум 15хил. жители, половината от които са студенти и не са тук. много гаднооо
Правила