.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

Повече от фен

Как се справяте ADHD?

Ако не знаете какво е то - Attention deficit hyperactivity disorder или http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BE%D1%81%D1%82

Нека да уточня, че никой доктор не ми е поставял тази диагноза, но според симптомите съм направо пример по учебник.
    Примерно, когато бях ученик още от 4-ти клас не можех да разбирам много от материала, така до края на ученическите ми години. Особено по Математика и Български бях много зле, формулите не разбирах, а по Български език още от 2-ри или 3-ти клас като учихме глаголи,съществителни имена, прилагателни, сказуемо и т.н въобще не ги разбрах, дори днес не ги знам. Трудно се съсредоточях, ако въобще. Много лесно губя интерес, скачам на нов проект, видя, че не мога и губя интерес и веднага към нещо друго.
    За жалост не спира до тук. Искам да науча много работи, обаче не ги разбирам. И днес да се опитам да чета нещо, не го разбирам просто и ясно. Моменти на мързел винаги е имало, но това не беше от мързела.
    Разбирам после като съм нямал основите, че ми е било трудно, но самите основи като не разбираш, това вече е друго.

Вариантите за лечение винаги са били Концерта, Риталин, Адерал, като адерала си е чист амефетамин, но се предписва като лекарство. За жалост, не знам кой тук в България би ти признал този синдром, и би ти изписал тези лекарства, затова ако имате предложения, давайте!
    Последно редактирано от mcfe : 12-05-2013 на 06:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си