.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте хора
    Искам да ви помоля за съвет или някво мнение по моя "проблем". Има едно момче в даскало, с което се познаваме от зайци, но никога не сме си общували много- много. Наскоро се наложи да имаме смесен час и той ми подмяташе някви бъзици. След това ме намери във фб и ми писа. Лафихме си общи неща, беше ми приятно. Не ми писа няколко дни и реших да му драсна аз. Пак си говорихме. В училище се усмихваме и си говорим някво късо време. Онзи ден пак имахме смесен и бфрто ми обясняваше нон стоп как той ме гледа. Хванах му погледа на няколко пъти, но нищо др. Инт ми е дали проявява някви симпатии и защо, ако е така не ме потърси или ддз..? Мерси предварително.

Супер фен
    Да, харесва те това с гледането е запазена марка за всеки мъж друг е въпроса къф е смисъла след като ще скъсате след няколко месеца хахах

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Харесва те.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е очевадно е, то направо очите ти вади отговора.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Авторке, прочети си мнението и си представи, че най-добрата ти приятелка те пита за това. Какво би й отговорила?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Да, харесва те това с гледането е запазена марка за всеки мъж друг е въпроса къф е смисъла след като ще скъсате след няколко месеца хахах
    +
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от Bank$ Виж мнението
    Има доста истина в този коментар
    Въпреки че, ние няма как да знаем дали наистина те харесва по начина, по който на теб ти се иска, или просто си му симпатична.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Харесва те определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си