- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс след усилена физическа активност
До тях явно още не съм опряла, че не ми говори нищо.
С Envelope Theorem се занимавам и с Лаграмска (евентуално така се превежда) теорема. Преди това с диференциали.
Стига интелектуален труд, сички обратно по лостовете !
Мори ме, няма какво да се лъжем.
Ама имах една съученичка, дето може да ти разкатае фамилията по математика. Такъв природен талант е това момиче, такъв усет има. Само можеш шапка да й свалиш. Така че... да не обобщаваме.
Абе само аз ли съм някаква бъгната, че мога да направя мааксимум 14-15 лицеви опори? :Д
както обещах да се покажа от дупката си туи щот съм мноо насранедвам се престраших щот съм мн тлъст и затва ми отне време да опрая снимките на фотошопа
добре ли са получи
![]()
![]()
между другото това ми е бургаската униформа , специално за форума я сложихмуааахах
Къде си си правил татусите?
Наистина изглеждат много добри, поне това, което виждам.![]()
доста неща не са завършени и има и незапочнати
при приятели , мноо са добри наистина
![]()
Наистина е много добро и като идея, и като изпълнение .
За идея не мога да кажа, защото не знам какво стои "зад" нея като замисъл, обаче... добра е. Рядко се вижда толкова черна татуировка с дефиниция, а не само голямо черно петно.
Много беше важно да се снимаш по гащи, нали :d
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
и аз искам клип на тея 300 лицеви сутрин след ставане, не знам може и да ги правиш, ама мнооого ме съмнява. 300 половинки по може![]()
то всичко е на военна тематика , каски танкове самолети ножове оръжия боини изкуства и други злинибез коментар по това
тая мацка е недовършена трябва и цвят , пък на гърдите имам много таини надписи дето не може да ги видите
тва за гащите то е боксерки не гащи , и да видят колко ми е малък крака , това като излети към главата на някого който ме дразни![]()
след ставане е тъпо нямаш енергия , то тогава само кардио се праи , аз мога да го напрая тва ама след 2-3 дни щото сега не става
Колега ще се озориш, пантерката е дългокрака..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
и то аз съм много дебел и не прая кардио и съм бавен тъи че познаи колко било трудно да напраиш 300 лицеви
Абе, какво ги коментирате тия лицеви, все едно е кой знае какво.
Първо, че са на серии.
Второ, че при продължителни натоварвания (голям брой лицеви, колоездене), мускулът изгражда такива влакна, че практически може да върши това действие "неопределено дълго". След един момент дали ще са 100, 300 или 500 лицеви - няма голямо значение. Например професионалните колоездачи, ако могат да извършват всички други екзистенциални процеси (хранене и т.н.), върху колелото биха могли да въртят педалите доста дълго без почивка.
Четете повече за мускулна издръжливост, аеробен и анаеробен мускулeн метаболизъм. Ето една проста програма: http://hundredpushups.com/ , с която можете да стигнете 100 лицеви в една серия. Може и да ви се наложи да повтаряте някои тренировки, но работи.