.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Как бихте изтъкували това?

Има момче към което изпитвам много силни симпатии. Той си имаше приятелка, с която се раздели, но отново се събраха. Отговора му беше "Те и бащите ни общи работи и за това малко и тъй". Надали го е казал за да ме успокои, защото той винаги е искал аз да ревнувам и е правил всичко възможно. Едва ли е с нея само заради родителите си. С нея е от година и нещо. Какво мислите вие и дали наистина е възможно това? Ако може да ми дадето конкретен отговор върху цитата, според това, какво мислите. Знам, че не познавате момчето, но няма да е зле да си кажете мнението и да предположите нещо. Но моля без да ме нападате. Ако попитам него ще се отклони от темата, както винаги.. Благодаря.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 16:47

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нищо не схванах.
    Предполагам бащите им са приятели?

Ами дори да е така незнам. Може ли пък да е с нея сямо заради родителите им и то горе доло от една година?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Очевидно семействата им са близки - защото бащите им са приятели, или защото имат общи бизнес интереси (по-скоро второто). Съответно и те двамата са близки. Не знам дали той има силни чувства спрямо момичето, но със сигурност се чувства отговорен за нея/настроението й/щастието й.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Очевидно семействата им са близки - защото бащите им са приятели, или защото имат общи бизнес интереси (по-скоро второто). Съответно и те двамата са близки. Не знам дали той има силни чувства спрямо момичето, но със сигурност се чувства отговорен за нея/настроението й/щастието й.
    И аз мисля че е така, защото те доста пъти са се разделяли и причината са момичета по които той се заглежда или се занимава с тях.

Щом този сценарий се е повтарял толкова пъти, очевидно той не е готов за нещо сериозно с нея (явно си търси нова тръпка), но въпреки това държи на нея и има силна (човешка) връзка помежду им. Тя вероятно го обича и затова му прощава забежките. В общи линии това мога да ти кажа като страничен наблюдател, който не познава никой от вас.
    Welcome to the Jungle...

Играе си със теб. За него си една опция, която ще използва ако със момичето не се получи.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз се сещам за мои лични близки наблюдения (братовчед ми..)
    Единствено ми изниква в главата, че може да е с нея, за да избегне по някакъв начин било то бъзиците на един от двамата родители (баща му или нейния) или си мисли, че ако я нарани като я остави, ще се оплаче на баща си, а той следователно ще почне да мели на неговия...

Малко оплетено го написах, ама се надявам да се разбира :д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз се сещам за мои лични близки наблюдения (братовчед ми..)
    Единствено ми изниква в главата, че може да е с нея, за да избегне по някакъв начин било то бъзиците на един от двамата родители (баща му или нейния) или си мисли, че ако я нарани като я остави, ще се оплаче на баща си, а той следователно ще почне да мели на неговия...

Малко оплетено го написах, ама се надявам да се разбира :д
    Ами да разбирам, но какъв ли трябва да е един човек за да търпи всичко това. Да е с нея толкова много време за няма нищо.
    И какви трябва да са му родителите, за да го принуждават да прави нещо против волята му. Явно както се вика разни хора, разни идеали.

Благодаря ви за отделеното време и съветите.

Не е задължително някой от родителите му да го принуждава или пък той да го приема така. Просто с времето вероятно се е привързал към нея и знае, че колкото и да сгафи, тя винаги ще е готова да му прости и да се съберат (т.е. той няма да остане сам). Ясно, че имаш чувства към него, но не мисля, че точно той е жертвата в описаната от теб ситуация.
    Welcome to the Jungle...

Защо тогава ще е с нея заради "Общите работи на бащите им" ако не е той жертвата? Офф незнам както и да е.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 16:45

Супер фен Аватара на djipsito
    Да, едва ли родителите го принуждават, просто може той така да приема нещата. Може да мисли, че неговата раздяла с нея, ще раздели техните бащи по някъв начин. Знае ли се..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Защо тогава ще е с нея заради "Общите работи на бащите им" ако не е той жертвата? Офф незнам както и да е.
    Защото това е най-удобното оправдание, особено пред теб.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз мисля че е така, защото те доста пъти са се разделяли и причината са момичета по които той се заглежда или се занимава с тях.
    Много си заблудена.

Изкарвай него жертвата, дам, горкичкият той. Сляпа ли си? Върти те на малкия си пръст, за да му седиш като резерва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Защото това е най-удобното оправдание, особено пред теб.
    Точно това споменах горе, че той винаги е искал аз да ревнувам. Закачал се е със други момичета пред мене умишлено и какво ли още не. Няма причина да ме успокоява или да се управдава. По логично е да ми каже, че я обича и за това е с нея. Явно е прав за това, което е казал. Той даже не знае, че аз имам чувства към него. Аз просто ей така го попитах ти оправи ли се с твойта. И той ами да пак се събрах с нея те и бащите ни ощи работи и за това малко и тъй.
    Добре няма значение усещам, че вече ви дотягам вече. Пък и вие може само да предположите и благодаря все пак.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-07-2013 на 10:17

Мега фен Аватара на baby_baby
    И аз така мисля

щом са били заедно толкова много време той 100% има някакви чувства ..все пак няма да стоиш с някой толкова време без чувства ...според мен не се надявай да се получи нещо между вас

Ами незнам. Аз наскоро четах една тема, която гласеше, че някакво момиче била с приятеля си година и 9 месеца и накрая го зарязала и то на Свети Валентин, като му казала, че никога не го е обичала.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-09-2013 на 12:00

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не играй втора цигулка. След като се измъква с баща си - да си седи при нея.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    "Баща ми това, майка ми онова".

Момиче, колкото и да ти се иска да е това - не е.
    Никой човек не би жертвал собственото си щастие и свобода, заради когото и да е то.
    На мен по-скоро ми се струва, че си резерва, но не друго.

Горкият той - да чука няква мацка, че и баща й да се кефи, че точно той я търкаля... :/
    И винаги като иска нещо да каже - "Е, ти щом това няма да го направиш, по-добре да не сме заедно...Помисли си само родителите ни как ще реагират, като се разделим", и да може да й организира як guilt trip всеки път, като иска нещо.
    Жив да го оплачеш.

Тя, ако беше някой крокодил или най-злата кучка смяташ ли, че въобще щеше да се занимава?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си