.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Защо тогава ще е с нея заради "Общите работи на бащите им" ако не е той жертвата? Офф незнам както и да е.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 16:45

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Защо тогава ще е с нея заради "Общите работи на бащите им" ако не е той жертвата? Офф незнам както и да е.
    Защото това е най-удобното оправдание, особено пред теб.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Защото това е най-удобното оправдание, особено пред теб.
    Точно това споменах горе, че той винаги е искал аз да ревнувам. Закачал се е със други момичета пред мене умишлено и какво ли още не. Няма причина да ме успокоява или да се управдава. По логично е да ми каже, че я обича и за това е с нея. Явно е прав за това, което е казал. Той даже не знае, че аз имам чувства към него. Аз просто ей така го попитах ти оправи ли се с твойта. И той ами да пак се събрах с нея те и бащите ни ощи работи и за това малко и тъй.
    Добре няма значение усещам, че вече ви дотягам вече. Пък и вие може само да предположите и благодаря все пак.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-07-2013 на 10:17

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Горкият той - да чука няква мацка, че и баща й да се кефи, че точно той я търкаля... :/
    И винаги като иска нещо да каже - "Е, ти щом това няма да го направиш, по-добре да не сме заедно...Помисли си само родителите ни как ще реагират, като се разделим", и да може да й организира як guilt trip всеки път, като иска нещо.
    Жив да го оплачеш.

Тя, ако беше някой крокодил или най-злата кучка смяташ ли, че въобще щеше да се занимава?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си