.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 643

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не и когато си на 14 и си напълно финансово (и не само) зависим от родителите си
    Аз ако съм бих събрала пари от парите, които ми остават и бих отишла без да казвам на нашите. Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Аз ако съм бих събрала пари от парите, които ми остават и бих отишла без да казвам на нашите. Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.
    Добре, окей. И колко точно пари ще събереш от остатъци от закуски? И как ще отидеш въобще? Ами ако е дебел чичко? Ами вашите как биха реагирали? Полиции, издирвания... Малко трезво мислене няма да ти е излишно.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Добре, окей. И колко точно пари ще събереш от остатъци от закуски? И как ще отидеш въобще? Ами ако е дебел чичко? Ами вашите как биха реагирали? Полиции, издирвания... Малко трезво мислене няма да ти е излишно.
    Не е "дебел чичко" виждали сме се на живо. Спрете да ме критикувате и да ми се присмивате след като не зваете как стоят нещата. Пък и 20 лева спокойно могат да се съберат за 1 месец. Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 18:57

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.
    Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.
    Ето пак аз съм виновна. И това съм правила, защото бях готова да събера "20 лева от закуски". И отговора му беше "Остави, ще имаш проблеми с вашите, аз ще дойда при първа въжможност". Станаха вече 5 месеца и така и не дойде тази възможност. Дали на мене ми липсва желание според вас.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Не че те насърчавам, по-скоро обратното, но аз го направих. И бях точно на 14, събрах си парите, измислих наивна лъжа за пред нашите, на която дори не знам как се вързаха, и отидох. Беше ми много яко тогава, да, един от най-щастливите ми дни. Беше супер сладко. Не след дълго обаче разбрах, че въобще не си е струвало. А сега си мисля, че съм била малка, глупава и наивно влюбена. А това, че сте на 14, като цяло би било проблем за една дистанционна връзка, така че не се захващай въобще. : )

Мега фен Аватара на galaxy29
    Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.
    това от някой, който се е опитвал да те учи на ценности ли го чу?
    зная, че си мъничка и градиш характер, но това са пълни глупости, недей да им вярваш и недей да мислиш, че ще останеш без достойнство, ако отидеш ти
    не позволявай да те заслепяват

Нещото, което съм правила за него и най - много е оценил беше веднъж, когато ми беше на гости и се скарахме. Събра си багажа и си излезе /понеже е от друг град/... В крайна сметка 20 минути по-късно реших, че няма да оставя нещата така и тичах до гарата, стигнах точно 7 минути преди да му тръгне влака; намерих му купето, чукнах му на прозореца, той ме видя, слезе, прегърна ме, сдобрихме се... и въпреки това си тръгна. Беше бая филмарско де.
    Иначе той не е от най - романтичните, но определено е грижовен и това ми се струва доста сладко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си