- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-милото <3
Последно редактирано от sramejlivkaa : 12-06-2013 на 18:57
Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.
Ето пак аз съм виновна. И това съм правила, защото бях готова да събера "20 лева от закуски". И отговора му беше "Остави, ще имаш проблеми с вашите, аз ще дойда при първа въжможност". Станаха вече 5 месеца и така и не дойде тази възможност. Дали на мене ми липсва желание според вас.
Не че те насърчавам, по-скоро обратното, но аз го направих. И бях точно на 14, събрах си парите, измислих наивна лъжа за пред нашите, на която дори не знам как се вързаха, и отидох. Беше ми много яко тогава, да, един от най-щастливите ми дни. Беше супер сладко. Не след дълго обаче разбрах, че въобще не си е струвало. А сега си мисля, че съм била малка, глупава и наивно влюбена. А това, че сте на 14, като цяло би било проблем за една дистанционна връзка, така че не се захващай въобще. : )
Нещото, което съм правила за него и най - много е оценил беше веднъж, когато ми беше на гости и се скарахме. Събра си багажа и си излезе /понеже е от друг град/... В крайна сметка 20 минути по-късно реших, че няма да оставя нещата така и тичах до гарата, стигнах точно 7 минути преди да му тръгне влака; намерих му купето, чукнах му на прозореца, той ме видя, слезе, прегърна ме, сдобрихме се... и въпреки това си тръгна.Беше бая филмарско де.
Иначе той не е от най - романтичните, но определено е грижовен и това ми се струва доста сладко.![]()