.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

За обица на езика

Здравейте, искам да ви попитам, когато си продупча езика кога се подува , личи ли си когато се подуе и възможно ли е да не се подуе ? Какво ще мога да ям и ще си личи ли когато говора ? (Питам тези неща,защото нашите не трябва да разбират за сега ) И дали боли когато се дупчи ? ?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Нямам пиърсинги никъде, но имам позната, която има на езика. Казвам ти това, което знам от нея.
    Езикът се подува във повечето случаи. Ще фъфлиш и ще си личи когато говориш (поне в началото). И да, боли докато ти правят пиърсинга. Също така е най-голямата глупост да не кажеш на родителите ти за това, което възнамеряваш да правиш. -.-

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    аха може и да е с фатален край

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не мина ли тая селска мода вече?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не мина ли тая селска мода вече?
    Кое му е селското на пиърсинга?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кое му е селското на пиърсинга?
    Ох, извинявам се. Селяндурска* беше точната дума.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Забрави вашите да не те видят. Не можеш да ядеш една камара неща, фъфлиш и се подува.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ох, извинявам се. Селяндурска* беше точната дума.
    Добре де, кое му е селяндурското? Имам в предвид просто модификация е, която чалга мацките харесват, но не само те.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Забрави вашите да не те видят. Не можеш да ядеш една камара неща, фъфлиш и се подува.
    И всичко това в най-добрия случай е около седмица.

Една приятелка се проби преди около 4г., криеше от техните, след една година майка й случайно разбра и то случайно, защото седяла до нея и се изсмяла с по-отворена уста, а баща й дори още не знае май.

anonymous708973
    Guest
    Какви родители са това, не мога да разбера. На пълнолуние ли се виждат, не ядат заедно ли... Майка в първите 10 минути е разбрала, ако го направя.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Кое му е селяндурското на пиърсинга? Точно за езика не виждам проблем.

Две мои приятелки си направиха пиърсинг на езика, докато се дупчи езика боли и то доста, както и поне 1 седмица след това пак се усещат болки. Едното момиче ми каза, че няколко дни не може да яде всичко, не знам защо сигурно за да не се възпали, не знам, ще те излъжа. В началото се фъфли леко, и мисля, че ще ти е трудно да го скриеш от вашите, но щом си решила, успех!

Възможно е да минеш между капките.При мен не се поду, нямах никакви проблеми.Гледай да се храниш отделно първия ден.Майка ми е като орел по принцип,а две години още не е разбрала.За да мине по-бързо поддържай страшно добра хигиена.Ама наистина много добра.Носи си шишенце със разтворен Сандрин н а в с я к ъ д е.На около 20-30 минути - почиствай.Колкото по-често се жабуриш,толкова по-бързо ще мине.Наблягай на меката храна първите дни и никакви ядки в началото.Това че фъфлиш след като те пробият е просто внушение.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Възможно е да минеш между капките.При мен не се поду, нямах никакви проблеми.Гледай да се храниш отделно първия ден.Майка ми е като орел по принцип,а две години още не е разбрала.За да мине по-бързо поддържай страшно добра хигиена.Ама наистина много добра.Носи си шишенце със разтворен Сандрин н а в с я к ъ д е.На около 20-30 минути - почиствай.Колкото по-често се жабуриш,толкова по-бързо ще мине.Наблягай на меката храна първите дни и никакви ядки в началото.Това че фъфлиш след като те пробият е просто внушение.
    Сандрин на 20-30 минути?! Виж, ако ядеш и пушиш да, но ей така, без нищо е твърде много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си