Е, откъде да знам, че си Николинка, бе?! Да беше казал...
Първоначално написано от tori Е, откъде да знам, че си Николинка, бе?! Да беше казал... Много умен коментар...
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Много умен коментар... Че как иначе?!
Първоначално написано от MaLyKoLiU Ела да си вземеш бонбонче http://i.imgur.com/h2qYaug.jpg Мерсиииииииии ^^ Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Много умен коментар... О, не, моя любимец се завърна.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated О, не, моя любимец се завърна. Мдъъъ, приятна изненадка.
Първоначално написано от IWannaBeSedated Мерсиииииииии ^^ О, не, моя любимец се завърна. Проблем ли имаш с мен?!?
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Проблем ли имаш с мен?!? Не, ти си моят любим потребител, как можа да си го помислиш?!
Първоначално написано от IWannaBeSedated Не, ти си моят любим потребител, как можа да си го помислиш?! Не си интересна. Измисли друго.
Първоначално написано от tori Е, откъде да знам, че си Николинка, бе?! Да беше казал...
Първоначално написано от an7raks Ти кво се хилиш?! Хуквай към Русе да ме водиш на суши по случай вчерашния ти имен ден.
Първоначално написано от tori Ти кво се хилиш?! Хуквай към Русе да ме водиш на суши по случай вчерашния ти имен ден. Ей сега тръгвам! След малко само да ми мине от обяда.
Първоначално написано от an7raks Ей сега тръгвам! След малко само да ми мине от обяда. Айде де, аз те чакам, чакам... Коле, на мен ми харесва, но наистина вкуса е леко странен.
Правила