.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Пд,ш зис,шев дфдэьуь аь пк всэь акзешд с пех пе ущюфкэаь пхджд! Подигравайте се ако искате ,но когато бичаш един човек правиш с него неща ,които не си и подизирал, че ще направиш!!!

mi bih probvala,ama moq nqma da haresa mn mn ideqta po skoro moje da stane obratnoto

Незнам дали сте чували за А-точката.Това е нещо като G-точката ,но в ануса.Стимулацията на тази точка както при жените ,така и при мъжете доставя огромно удоволствие.Чрез стимулация на тази точка е възможно и достигане на анален оргазъм.
    Това ,че момче е поискало да му бръкнеш с пръст в дупето не означава нищо друго освен ,че е запознат с нещата и знае какво прави.Това момче е добър любовник.Но все пак ако забележиш,че предпочита да обръщаш повече внимание на ануса ,отколкото на пишката му-това не е на добре!

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ем по-принцип изпитва един вид оргазъм отзад .. приятеля ми не иска,пък и аз доста често го заплашвам,че ще му причиня простатен оргазъм .. Не мисля,че би ми харесало..ама съм готова на всякакви експерименти с момчето ми

Аз не бих го направила

SK0RP10N
    Guest
    Geiska rabota

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Бих го направила, и съм на мнение, че що доставя удоволствие значи е хубаво(стига да не пречи на здавето-супер!).
    Това за тоалетната прозвуча леееееееко извратено(и гнусно), не знам до колко е възможно, но е факт(за 10-ти път го казвам) , че там завършват доста нервни окончания, демек мястото е чувствително.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Пловдив
    Ако някое момиче ми бракне в газа докато го правим ще й го вкарам с ташаците
    УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...

___BMW M-POWER___

TUNING IS NOT A CRIME

е тва ми е едно от любимите неща.
    даже вчера плющях една и тя ми вкара два пръста, не се противих изобщо.
    малко жени възприемат нормално факта че приятелят/партьорът им се кефи на такова нещо. това има негативен ефект върху самите муъже, защото немалко от тях се притесняват да си го поискат от страх да не ги помислят за гейове или нешо подобно. пълна простотия.
    ануса както при жените така и при мъжете е ерогенна зона и стимулирането мъ било то с език пръсти или ако щете с крак си е просто вид сексуално общуване.

но за простатата не съм толкова съгласен .. някои от вас ходил ли е на уролог да му направят масаж за източване на секрет от простатата .. не е от най приятните неща. самия факт че ще масажирате простатата сам по себе си не е задължително да е нещо приятно. в определени случай прекомерно рязката или остра стимулация всъщност може да създаде доста некомфорт .. и ако това ви се случи при първия опит с някое неграмотно момиче което е тръгнало да ръга все едно тъпче пуйка, може да ви откаже завинаги от идеята.

аз лично се кефя.. и пак казвам не отхвърляйте нещо само защото не го разбирате.
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Град
    на плажа =)
    Аз съм против !!! По гъзове не бъркам !

Град
    Варна
    мноо извратено не бих си дал да ми буркат у дупето представетиси ако се успуснее всичко ще се развали-
    What usually watch bastard ????

Град
    в мазето ;dd
    гадост

Ако ми бръкне в гъза аз ще го вкарам в нейния с ташаците

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Вчера гледах едно предаване.Точно за това се говореше.
    Както ние жените си имаме G точка и мъжете имат.
    В предаването се обясни точно какво да се прави.
    Първо трябва да се свикне особено ако партнора не е много въодушевен от това, което ще му правите.Затова започвате с масаж на седалището, после разтваряте бузите и го галите около ануса(ще му стане приятно и ще се отпусне).Слагате презерватив на двата си пръста и започвате да навлизате, вкарвате пръстите си докрай(много бавно!!!), след като сте ги вкарали ги притиснете леко напред към пениса, започвате да движите нагоре надолу и да го галите...
    Хахаха, само какви извратени неща правят хората, само и само за да направят някой щастлив

Така както го описа, изгледжда супер
    Който иска, намира начини, а който не иска, намира оправдание

Пробвал съм няколко пъти - ГОТИНО е! Приятелката ми се нави след като гледахме Наталия Кобилкина Май сте пропуснали часовете по анатомия и малко влизате в еротични сайтове или реклами на секс-шоповете ) Ето ви един сайт , от който можете да обогатите сексуалния си живот .. www.gayshop.bg )

Цитирай Първоначално написано от Max Poweer Виж мнението
    Пробвал съм няколко пъти - ГОТИНО е! Приятелката ми се нави след като гледахме Наталия Кобилкина Май сте пропуснали часовете по анатомия и малко влизате в еротични сайтове или реклами на секс-шоповете ) Ето ви един сайт , от който можете да обогатите сексуалния си живот .. www.gayshop.bg )
    :Д Какви са тия извращение, не сте хора...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Никога не бих го направила

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от EverythingButTheGirl Виж мнението
    Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс.
    Болката със сигурност е не 5, а поне 500 пъти по-силна, на мазохистите ще им харесва.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аз пък не разбирам, защо мoмчетата имат толкоз против за пръстче в дупето да им сложим

Голям фен Аватара на shades
    Мъжете се възбуждат когато им се допира нещо от зад
    заради простата,тя им доставя голям кеф,но това не означава че е гейско
    нищо подобно,а просто мъжка стимулация.
    ако момчетата с които излизаш са толкова извратени , това не значи че всички останали са педали

стимулирайте се заедно и недей да ръсиш тъпотии Оукей

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    ако момчетата с които излизаш са толкова извратени , това не значи че всички останали са педали

стимулирайте се заедно и недей да ръсиш тъпотии Оукей
    хахахахаххахахах викаш не искаш пръст в дупенцето.

мухаха добре глей ся ще се жертвам ама ако мога после на момичето да и навра да речем тонколоната от домашното кино отзад

не сериозно , в момента знам че всеки се кефи на тва и не го разбирам изобщо жената вече не иска да бъде оправяна , тя иска да чука мухах мноо яко да явно жените ВЪЗМАЖАВАТ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    мухаха добре глей ся ще се жертвам ама ако мога после на момичето да и навра да речем тонколоната от домашното кино отзад

не сериозно , в момента знам че всеки се кефи на тва и не го разбирам изобщо жената вече не иска да бъде оправяна , тя иска да чука мухах мноо яко да явно жените ВЪЗМАЖАВАТ
    хахахахахахахаххахахахаха хахахахахахахаххахахаххах ахха тонколона хахахахаххахахахаххахахах ахаххахах

мда , в началото е със сферична форма , а надолу почва да се уголемява и става с конусовидна форма

Отвратително, от къде въобще ви идват такива идеи, да си пъхате пръстите по всевъзможни дупки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си