.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Я па викам да спрете да се джавкате. За к'во го хейтвала, за к'во не го хейтвала.

Не е особено приятно да влезеш в дадена тема и да видиш, че даден потребител те соли ей така за кеф.

Ще ме извини Нели, не я познавам /ще ми е приятно да се запознаем /, ама не я бърка нея. Никой не я е питал.

А спора е безсмислен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    "Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.

Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    "Никой не я е питал". Ти сериозно ли? На 10 годинки ли си? Това е форум, Анархи показа "прекрасната" си натура в цялата си превъзходност и Нели има ПЪЛНОТО ПРАВО да казва каквото поиска. Още повече, че в случая е абсолютно права.

Разбирам, че искаш да защитиш гадженцето, ама айде, ако обичаш, ако няма какво съществено да кажеш, не се меси.
    Друга ми беше мисълта, ама нещо не я хванахте. Както и да е. Като не ме искате няма да ви се меся.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Никой не я е питал.
    Айде поредната.
    ОТВОРИ СИ РЕЧНИКА на думата "ФОРУМ", ако съществува. Твоя възлюбен някой помоли ли го да доказва на ххПетяхх, че имала фетиши? Че и нагъл такъв, по-добре вече от нея ще знае. НЕ, никой не го попита. След като се изказва без да е питан, защо Нели да не го прави?!
    В момента и ти не си питана, ама се месиш, нали? Защото е ф-о-р-у-м!
    Елементарна логика ти куца.

Анархи, само тъпите вегетарианци не заместват месото с нищо. Има толкова храни, които са й по-полезни. Като си решил да си кон с капаци (защото да твърдиш, че месото е полезно, е баш това), поне не им се бъркай на вегетарианците, които наистина разбират.
    Малко не по темата, ама една съученичка като махна месото и й казвах да си проучи с какво да го замести като хранителна стойност, при което тя заяви, че нямала нужда. Като я диагностицираха с анемия и припадаше след бягане по физическо, знаеш ли как бързо се научи да го замества?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-08-2013 на 10:34

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си