- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради момчето.
За това се отнася. - http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D1%87%D0%B5-D
Значи, с една приятелка утре имаме волейбол сутринта и понеже момчето което харесвам е 1ва смяна и се засичаме. Отиваме малко по-рано, за да го видя преди да му свърши часа по физическо. Всеки път, когато отида е седнал на пейката и ми е трудно да му кажа нещо. Само се запознахме, но мисля, че дори не сме говорили. С тази моя приятелка всеки път се опитваме да привлечем вниманието на него и приятеля му (заради нея). Него го влече само баскетболът. Не знам какво да направя, че да ме забележи и как да му кажа нещо като целия му клас е около него. Не знам да го извикам ли, но като едва се познаваме ще е сложно. Ако някой има съвети да казва. ^^
Ами седни на пейката до него ии почни да му говориш нещо свързано с физическото или с това, което той прави не знам нямам идея ама щом сте се запознали няма да му е някво странно ако му кажеш нещо ;д
Ми седни при него, започнете нещо да си говорите, после може да му предложиш да излезнете някой ден или нещо такова. Трябва да опиташ, иначе няма да стане.
Ми, примерно седят там 5 момчета + вашите 2-ма хубавци. И отивате и казвате "ние след този час ще ходим да пием бира в Борисова, хайде с нас", ако всички освен 2-мата приемат му казваш "моята приятелка много харесва твоят приятел, моля те елате и вие". От там налазваш.
Седни при него на пейката и му говори нещо свързано с физическото
часовете по физкултура са голяма тренировка, а?
Па, може и пастички с боза в Неделя да предложи, има ли значение? Идеята е че той няма да й почука на вратата, нито ще разбере от погледа й че го харесва. Директно няма смисъл да му се обяснява, за това организира нещо извън училище и се опознават, и сближават. Много ясно, че няма да организира гала вечеря, нали?
Както ти казаха другите - седни близо до него, подхвърли нещо и виж дали ще успеете да завържете разговор. А относно предната ти тема - щом едва се познавате - не бързай да му казваш, най-малкото ще изглежда странно.