Кво правите, как сте? Тая вечер сте скучни...
ni6to
Слушаме музика. :Д
Само тая вечер ли?
Тази вечер особено. Обикновено има някоя по-забавна тема или Рагиол и Фиш да се хранят.
Емм..Баннаха ги. К'во да се прави...
тори, ма! шти скъсам пичето!
Първоначално написано от Lilawo_Dupe тори, ма! шти скъсам пичето! А да умреш не искаш ли? Толкова много мразя да ми говорят на ма, че ако ми беше пред очите щеше да изядеш някой юмрук.
разярена жабка
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от tori ако ми беше пред очите щеше да изядеш някой юмрук. Never say "ма" to tori!
Първоначално написано от DarkTemplar разярена жабка Мхм, мхм. Не ви се занимава с мен като съм ядосана и имам нокти. о.о Първоначално написано от an7raks Never say "ма" to tori! Точно!
Първоначално написано от tori А да умреш не искаш ли? Толкова много мразя да ми говорят на ма, че ако ми беше пред очите щеше да изядеш някой юмрук. Тихо ма
Първоначално написано от tori Кво правите, как сте? Тая вечер сте скучни... Сега се прибрах иначе съм г/д ти как си тори какво правиш
Първоначално написано от baby_baby Сега се прибрах иначе съм г/д ти как си тори какво правиш Тихо ма и ти
Първоначално написано от baby_baby Сега се прибрах иначе съм г/д ти как си тори какво правиш Слушам музика и тъпея. Банкс, умри.
Първоначално написано от tori Слушам музика и тъпея. Банкс, умри. Кво изобщо му обръщаш внимание само игнор и тва е
Първоначално написано от baby_baby Кво изобщо му обръщаш внимание само игнор и тва е Е, може ли такова отношение нали знаеш че само се ебавам с теб не ги мисля сериозно нещата който ти казвам. Тори не млъкна ли мааааааааа
Първоначално написано от an7raks to tori Tutorial?
Оффф аз вместо игнор прочетох негър.
Първоначално написано от Lilanda Tutorial? Да, почти.
Първоначално написано от baby_baby Стига си хили маааа ах ти колко си долна маймунка....
Първоначално написано от Bank$ Стига си хили маааа ах ти колко си долна маймунка.... весело ми е много
Първоначално написано от tori Да, почти. Само почти ли?
Първоначално написано от baby_baby весело ми е много Кво просто не си кажеш че ме искаш и че ти липсвам много мразя да играя игри.
Правила