- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Любовна дилема..
Вече да. Платформата е под секва критика, техническата поддръжка също.
Welcome to the Jungle...
Бъди малко по-хитър.
Мъж си, социално приемливо е да изневеряваш.
Та, хващаш се с мацката и не казваш на курвите си нищо. Чукаш ги всичките и се интересуваш най-вече жИна ти да не разбере, а някоя от курвите, ако разбере - разбере.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
схемата е ясна: ти ще разревеш харема.
а тя ще разреве теб :3
Вчера си се родил, днеска ще ми се обвързваш сериозно, моля ти се. Гледкай си детската градина и за обвързване мисли след 30те.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ще издавам автобиография скоро, не се притеснявай, даже ще ти подпиша една.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мани курвата дръж харема.
Няма как да ти е кеф след края на сериозна връзка, в която си обичал и / или продължаваш да обичаш. Точно това е хубавото обаче - че с читав човек и няколко компромиса е възможно да стане що-годе читава връзка. По дяволите, колко компромиси и лишения е имало... Вместо да съм с приятелите и да пия примерно, съм била с него и съм вила от болка след поредния скандал ама не съм се отказала. Не съм, щото виждам, че си струва. Имаме толкова прекрасни спомени също... Елхата, подаръците, плажовете лятото, хилядите снимки, смеха през сълзи, общите приятели... И той колко е давал от себе си. Толкова безсънни нощи, "пропилени" в разговори с мен, сълзи, ревност, потъпкана гордост... Идеята ми е, че ако човека си струва, си плащате заедно за всяка грешка, но накрая всичко бива забравено. И знам, че всички лишения си струват само като ми се появи на вратата, замръзнал, мокър и заринат със задачи, но щастлив. Като кученцата.
Искам да кажа - струва си поне да опиташ веднъж. Не казвам, че е лесно и няма белези и рани, а само, че понякога си струва да захвърлиш всичко само за един човек.
Dr. Gregory House