Мхм, а пък със заглушител не е убийство.
Нещата ще се оправят
Първоначално написано от SonataArctica Нещата ще се оправят Ти, пък, от къде разбра? Боб ли хвърляш или звездите ти проговориха?
Звездите, звездите. Както на мен ми говорят.
Имам кристална топка!
Първоначално написано от SonataArctica Имам кристална топка! И аз си купих от Лидл на примоция, ама излезе дефектна...
Моята е "Сделано в СССР".
Къф мъж си като не можеш една топка да оправиш?!
Първоначално написано от SonataArctica Моята е "Сделано в СССР". Завиждам ти благородно! През далечната 1947-ма и аз имах една такава, ама през 71-ва я запилях някъде покрай сватбата и преместването...
Първоначално написано от an7raks Завиждам ти благородно! През далечната 1947-ма и аз имах една такава, ама през 71-ва я запилях някъде покрай сватбата и преместването... Сега мен ли обвиняваш?!
Първоначално написано от an7raks Завиждам ти благородно! През далечната 1947-ма и аз имах една такава, ама през 71-ва я запилях някъде покрай сватбата и преместването... Женен ли си уее
Първоначално написано от tori Къф мъж си като не можеш една топка да оправиш?! Въпросът е ти каква жена си като не можеш с топките на мъжа си да се справиш...
Първоначално написано от tori Сега мен ли обвиняваш?! Не, либоф, теб само си те обичам!
Първоначално написано от an7raks Завиждам ти благородно! През далечната 1947-ма и аз имах една такава, ама през 71-ва я запилях някъде покрай сватбата и преместването... Аз за т'ва няма да се женя
Първоначално написано от an7raks Въпросът е ти каква жена си като не можеш с топките на мъжа си да се справиш... Дай да не си вадим кирливите ризи сега.
Първоначално написано от an7raks Не, либоф, теб само си те обичам! Ау, убичъубичъубичъъъъъ! <3
Сонатьо, можеш да си переш чорапките сам ли? о.о А да готвиш?
Първоначално написано от SonataArctica Аз за т'ва няма да се женя Е, да, ама виж ся как 40 години си се обичаме с принцесата!
Първоначално написано от tori Сонатьо, можеш да си переш чорапките сам ли? о.о А да готвиш? Готвя презвъзходно, а с пралнята г/д се оправям. Имам гафове, но такива неща се случват
Първоначално написано от an7raks Е, да, ама виж ся как 40 години си се обичаме с принцесата! Как може да сравниш любовта със кристалната топка
Първоначално написано от an7raks принцесата! Адски ми е яко да ми казват така. Странно е.
Първоначално написано от SonataArctica Готвя презвъзходно, а с пралнята г/д се оправям. Имам гафове, но такива неща се случват Поне мъжките дрехи са лесни - нямат банели, които пералнята да обича да яде.
Първоначално написано от SonataArctica Как може да сравниш любовта със кристалната топка Е, и двете неща си имат чар.
Първоначално написано от tori Поне мъжките дрехи са лесни - нямат банели, които пералнята да обича да яде. А да бе! Веднъж си изпрах сакото и то стана 2 размера по-малко Не ми казвай, че е лесно да се пере... Какви ли не неща ми са се случвали
Първоначално написано от tori Адски ми е яко да ми казват така. Странно е. Мда... то след 40 години си си направо кралица - майка.
Правила