Човекът е професионалист и знае как да снима. Пробвай и виж какво ще се получи, нищо не губиш.
Welcome to the Jungle...
Обещах да си помисля и наистина ще, но е ужасно странно. Едва ли ще се навия.
Сама знаеш, че все някога трябва да се изправиш срещу страховете и дилемите си. Това би било едно добро начало.![]()
Welcome to the Jungle...
Нищо не губиш
Сега се сетих миналата година като бях на Созпол на море и нали има едни дето те обличат като принцеса и после те снимат една приятелка ме караше да се снимам аз се не исках и накрая се снимах и останах много доволна от снимките![]()
Винаги хората са ме пренебрегвали заради доста по-красиви момиченца от мен, винаги съм си набивала филми, че далеч не съм красива и никога няма да бъда достатъчно, за да чувствам добре. Страха от фотоапарата не е лесен за преодоляване особено ако редовно си чувал отвратително грозни думи по свой адрес. Едва успявам да се снимам за бележници, лични карти и прочее документи, изискващи снимки. Дори рядко се снимам с приятелите си. Едва ли бих успяла да се "прежаля", при положение, че дори на приятеля си не позволявам да ми направи снимка.
Тори да не ми се обидиш.
Красотата не е всичко говориш в пъти по-умно от 99% от "красавиците"
Виж обаче беибито е грозна и глупава хахаххаха шегувам се.
Не казвам, че нямам нищо красиво в мен, а само, че не бих си позволила подобни волности. Има страшно много други момичета, чакащи някой да ги забележи. Мен моето момче вече ме е намерило, стига ми неговото внимание и неговото "Красива си." Не са ми нужни подобни експерименти.
Ама кво ти пука Тори нито те познава нито нищо а казва че си грозна после и на мене ам няма как да се обидя на някои непознат