.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ПРОБЛЕМ

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Оу... Грубо, грубо, грубо..!! Грешно е, но не в смисъла на "грях", а на "погрешно". В началото ще ти се прави на галантен, на джентълмен, на много влюбен и загрижен, ще ти се кълне във вярност, как ще си като царица или най-малкото като принцеса, а след известно време (според зависи от човека и връзката), ще започне да се държи с теб като с добитък и второ качество човек. Не за друго, а просто защото си жена. Не знам дали си запозната с това, че за тях, мъжаът стои над жената в йерархията. Ако го попиташ директно, няма да ти го каже, разбира се, но в мюсюлманския свят, жената трябва да е 2 неща: quiet & pretty!
    Може да не ми повярваш, да не се вслушаш в това, което ти казвам - твоя работа. Но мнението ми е, че не бива да позволяваш на т.нар. си любов да се развие и прерастне във връзка. За твое добро, момиче - забрави го, остави го (ако сте заедно вече), гледай си живота, здравето и добруването!!! Има причина да ти казвам всичко това!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Оу... Грубо, грубо, грубо..!! Грешно е, но не в смисъла на "грях", а на "погрешно". В началото ще ти се прави на галантен, на джентълмен, на много влюбен и загрижен, ще ти се кълне във вярност, как ще си като царица или най-малкото като принцеса, а след известно време (според зависи от човека и връзката), ще започне да се държи с теб като с добитък и второ качество човек. Не за друго, а просто защото си жена. Не знам дали си запозната с това, че за тях, мъжаът стои над жената в йерархията.

Дааа .. точно това имах предвид !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си