.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на Supermassive____

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

Не се сдържах.. РАЗПЛАКАХ СЕ..

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ахахахах, разплаках се

Супер фен
    Хахахаххахахахха, смях се със сълзи.

Мега фен Аватара на baby_baby

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ще ме накарате да го прочета

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    при мен нямаше дори бледо подобие на усмивка

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ще ме накарате да го прочета
    Едит: ахахаха

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    То е защото си уникална, различна, извън стадото и бунтарка.
    Тва съм го чел някъде из нета. Дали не беше men.bg... Много съм се смял!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    в мен.бг големи простотии слагат :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    То е защото си уникална, различна, извън стадото и бунтарка.
    Тва съм го чел някъде из нета. Дали не беше men.bg... Много съм се смял!
    най-вероятно

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    в мен.бг големи простотии слагат :д
    Еми, там са се сбрали една камара пустиняци, дето ги хранят само, за да пишат простотии...

Мега фен Аватара на tori
    Чела съм го, наще идваха от другата стая да видят кво става.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Ужас

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Направо сълзи ми потекоха от смях
    *сън*

Мега фен Аватара на DarkTemplar

култово
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Пълна простотия

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    same here
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Не забравяйте, че в тези мрачни времена е нужна и една малка доза смях.. А защо не и две.. Хахаха.

Мисля, че мъжете, които си бръснат ръцете и краката трябва да бъдат последователни, и да си обръснат путките.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Мисля, че мъжете, които си бръснат ръцете и краката трябва да бъдат последователни, и да си обръснат путките.
    Едва ли някой, който си бръсне крака и ръце, седи с рунтав задник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си