.

Виж резултатите на анкетата: Гаджето или семейството е по-важно за вас?

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • гаджето

6 22,22%
  • семейството

21 77,78%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123
    Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Аз.
    Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Хей, кво става с теб бе, жива ли си ? Опита ли вече от сладостта на секса ? Радвам се, да те видя тук.
    Да, да и .. да!
    Радвам се да го прочета.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Въпросът е тъп, защото връзката може да ти е семейството или част от него.

Неутрален.
    Може и с член от семейството да е връзката.

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ми, аз нямам допирни точки със семейството си. Баща ми е мъртъв алкохолик, а майка ми има психични проблеми.
    Всеки път като майка ми смята, че приятелят ми иска да открадне котката ни ли да заставам на нейна страна и да се караме с него?
    Или пък баба ми (с разбирания ала средновековието) като ми каже "а тоя с който си от 4 години те направи курва, защото ти е отнел девствеността, той само секс иска, сигурно е сводник", а че й е плащал сметките за тока,водата и да не изреждам какво няма да се сети...
    Ма, кръвта вода не ставала... Ще се връзвам аз на тяхната лудост, защото така е обществено прието...
    Не бих позвлила да им се случи нещо лошо (заради приятелят ми), но връзките са ми на първо място.
    Не всичко е черно и бяло...К'во се възмущавате, че някой не би избрал семейството си при положение, че не знаете какъв е филма там.
    ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се

аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят

всички момичета в един момент губят атракция , подобно както при нас мъжете ако приятелката ви стане дебела в един момент ще ви кефи ли ще почнат скандалите и ще се дразните на най малкото и ще я дъмпнете. при жените загубата на интерес не идва толкова от външният вид колкото от други фактори , но е същото аз съм на принципа чукам и ги оставям сами да им мине интереса което се случва в един момент както казах , И ТАКА няма драма

Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    ако имаш дете от някое момче , в лапето ще има твои гени и връзката ще е по силна докато в гаджето ти няма да има твое днк , сеш ли се

аз никога не бих си оставил семейството , друг въпрос е че има доста цървули които не осъзнават каква грешка правят
    Демек само, ако се еба със синът си мога ще мога да имам пълноценна/силна връзка с мъж и да кажа, че е по-добър от майка ми, примерно? ДНК, сеш се хахаха...

Дори животните, които имат биологично, първосигнално съзнание не зачитат ДНК-то/роднинските връзки.
    Естествено, че в случаи като моят (а моят е от леките, честно казано) ще предпочетеш някой с когото сте доброволно заедно, пред някого, когото нито си искал - нито той теб (и не става въпрос за нежелано дете, а за нежелана личност!).
    Цървули ли са, да речем, момичета изнасилвани от бащите си (със знанието на майката), които слагат приятелят си на първо място? А такива случаи, ако почна да ти показвам ще паднеш от стола...

ти животно ли си че даваш такъв пример ние хората сме малко по интелигентни от катерица , тва мислех че го знаеш

ти трябва да си много наивно момиче , или в момента просто да си праиш вятър на устата ако твърдиш че с мъжа ти ще остареете заедно на 80 и ще сте напълно моногамни , просто мога да ти се изсмея

докато детето от двама ви ще остане схвана ли или пак да повторя

това че твоето семейство е боклук , не ти дава правото да хулиш останалите роднински връзки и да наричаш тази връзка слаба

когато го изпиташ , тогава ела да обсъдим , става ли , мила

Мега фен Аватара на tori
    Защо делите гаджето от семейството? Имам предвид гаджето е част и от семейството, и приятелите. Поне аз така приемам нещата, защото приятелят ми закусва/обядва/вечеря вкъщи, спи ми в леглото със дрехите, има си чехли, редовно киснем пред компютъра ми, дори като ядем всички заедно с майка ми си "крадат" храна от чиниите и такива работи. Често казва, че знае повече кое къде се намира у нас, отколкото у тях. Помага ми да разчиствам, да готвя, пише си домашните у нас. Освен това телефона и лаптопа му се свързват със рутера ми автоматично, което пак е знак за "вкъщи". За две години и половина той е станал неделима част от семейството. Също е и приятел - знае толкова много неща за мен, странности, проблеми и още не е избягал.
    Ако все пак става на въпрос за някой, който ей така минава през живота ти и нямате тоя късмет да станете близки със семействата си, все пак избери семейството. Гадже винаги можеш да смениш, другото - не съвсем.

няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други

чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия

Чакай малко - ти не ми говориш за чувства и емоции, а за ДНК и как ни е заложен от природата рефлекс да предпочитаме семейството си - че заради ДНК-то семейните отношения са такива. На което аз казвам - булшит.

Ти скачаш да обясняваш как всеки е длъжен да обича семейството си. Всеки, който не го вярва е, к'во беше? Цървул? Аз ти обяснвам, че не е така - има всякви случаи, не казвам "мразете семействата си". Цитирай ми къде съм хулила и говорила за слаби връзки?

Еби му майката и ограничените хора - дори не схващат какво се опитваш да кажеш, а си го слагат на егото и ти се обясняват като второкласници...
    Ако ти кажа, че има гладни хора ти сигурно ще кажеш "При мен не е така, ония си измислят, щото са цървули..."
    Ходи ся да обичаш майка си и си направете едно дете - тамън няма да не разпространяваш аутисткото си ДНК извън семейството си.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други
    Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?

Пф.

Много глупости дърдориш.

Мега фен Аватара на tori
    чувствате се влюбени за да сте заедно прекалено дълго че да направите поколение , след теб ще дойде следващата , след него следващия
    Не, в момента сме заедно, не правим планове. Просто сме заедно сега, днес. По-нататък, може би след две или три седмици, месеци или години, е възможно да сме на друг акъл и да не сме заедно, може и да сме. Важното е, че в момента сме заедно и ни е кеф.

първо ти си истинска дама с речник на тираджия

второ на тебе не ми се обяснява нищо понеже наистина не ми пука кво ще си помислиш ти дори не схвана цялостната идея , говориш за кръвосмешение , това аз къде го казах точно тогава се получват генетичните дефекти за което ти няма как да знаеш понеже предпочиташ да пишеш булшит по цял ден по форумите

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да, бе. В случая, който NeutralMilkHotel ти даде, за каква истинска обич и уважение говориш?

Пф.

Много глупости дърдориш.

аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба

много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване

Ахахаха! :Д
    Ми, нали само семейството си можеш да обичаш - аз просто ти давам хубава алтернатива как да ебеш с чувства.

обич между приятели не си ли чувала , между мъже виж се колко си елементарна и първосигнална само ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле

когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол ако има обич значи са гей Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия камариерка или

аз ли съм виновен че милката е озлобяла от това че пиянката и баща я е абонирал редовно с каиша по гърба

много неглупости дърдоря , просто са неща които не всеки схваща , трябва вникване
    Не, с баща ми си бяхме страхотни приятели... Точно съм против злобата, искам да не сме толкова ограничени. Съответно дадох примери, че е хубаво да се замислите какво точно кара човек да се чувства по даден начин преди да го съдите и етикирате. И мога да призная, че съм много навина/глупава да смятам, че някой (дори един човек!) може да го осъзнае - първосигнално и огранично общество сме и това е...

Ми, научи се да изразяваш и да съставяш текст, и ще има шанс хората да разберат какво точно искаш да кажеш. Аз оставам с впечетлението, че си на стероиди/метадон/хероин или си аутист от написаното.

обич между приятели не си ли чувала , между мъже виж се колко си елементарна и първосигнална само ще ти дам пример да се усетиш понеже си зле

когато мъж почине , по твоята логика на погребението му само жените които са имали сексуално влечение към него ще плачат , а мъжете и приятелите му няма да плачат защото не може да има обич между хора от един пол ако има обич значи са гей Муахаха я кажи с кво се занимаваш като професия камариерка или
    Нищо не разбрах честно да ти кажа. Дай номера на дилъра си да мога да "вникна" в психоделичните ти "дълбоки" писаници...

аз мислех точно това да те питам , ти да ме свържеш с твоя дилър за да го пребия , как може да дава на хората такава лоша стока ще пречука някой

Яко.

обичам да помагам на хора в беда

няма значение колко сте близки , любовта и тази фалшива привързаност са просто химикали в мозъците ви , които като спрат да се отделят и ще се разделите. при семеините отношения е по друго , там е истинската обич , уважение , и много други
    Докато не почнат да те нареждат на майка. Що си мислиш, че всички семейства са изрядни?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

мислех че темата се отнася за кое е по силно ПО ПРИНЦИП , не при всеки отделно , ако е така това е ретард

това е като да пусна тема в момента ДЕБЕЛИ СТАВАТЕ ЛИ ОТ ЯДЕНЕ НА ПИЦА , половината които не тренират ще гласуват с ДА , другата половина които извършват усилена физическа дейност ще гласуват с НЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си