Първоначално написано от SonataArctica Гледах Хобита Доста са го пресилили филмчето Bratmi kade go gleda toq hobit v 4 sutrinta be, q kaji v koq diskoteka beshe i imashe li macki?
Мацки навсякъде има
Първоначално написано от SonataArctica Мацки навсякъде има И забърса ли някоя?
Е нали имаше разни премиери в 00:00, защо да няма къде да го гледа? :Д И аз утре отивам, нямам търпение ^^
Първоначално написано от heartshapedbox Е нали имаше разни премиери в 00:00, защо да няма къде да го гледа? :Д И аз утре отивам, нямам търпение ^^ Много е тъп
Питай братми да ти каже
Не очаквай нещо велико 95% от филма беше компютърна анимация, която ме издразни адски много
Да бе. Аз откакто изгледах първата част чакам тази :Д
Първоначално написано от Bank$ И забърса ли някоя? Въпроса е "Забърса ли няколко?"
Първоначално написано от SonataArctica Въпроса е "Забърса ли няколко?" Хахаххахахах playaaaaa
А ти как не си в Студенски град да забиваш студенките?
Първоначално написано от heartshapedbox Този път за Сонатата :Д
Велик филм
Yep
Първоначално написано от SonataArctica А ти как не си в Студенски град да забиваш студенките? Там има повече момчета от колкото момичета а и са ми много грозни аз имам много високи критерии и говоря само с красиви жени а там почти няма такива. А ти?
Не съм от София Да ти призная не съм висял мн. мн. в Студенски град, не ги знам как са.
Мех, там не са ли само някакви кифльоци?
Ми само такива са, да хахаха
Първоначално написано от heartshapedbox Мех, там не са ли само някакви кифльоци? Масата народ са "кифльоци", почти навсякъде ще ги намериш.
И ти си прав :д
Първоначално написано от SonataArctica Масата народ са "кифльоци", почти навсякъде ще ги намериш. Да, нямам си никаква идея що всички се правят или са кифли намирам го за крайно отблъскващо.
Жените кифли биват търсени от мъжете кифли. Затворено общество
Така са...ъм, оборотни :Д
Първоначално написано от SonataArctica Жените кифли биват търсени от мъжете кифли. Затворено общество Хахаххаха то накрая нямаш избор или си с кифла или си със себе си.
Чумата се е появила в Африка. Масоните започват изтребването на хората
Правила