- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се притеснявам ли?
Здравейте вчера след като правих секс с приятеля ми(без презерватив го правим) ии накрая като го извади и ми свърши в устата и видях че над клитора и коремчето ми има сперма..попитах го дали като е свършвал не е изпуснал и в котето ми, но той каза, че мисли, че не е ..не знам може ли да съм бременна? притеснявам се много![]()
Всичко може, пък и що да не се попритесняваш малко. Другият път да знеш, че вярата не е предпазно средство
Да, глътнах спермата той се сърди като не му гълтам...ами мисля, че не се е стекло, но щом имаше над клитора и по коремчета може да е започнал да свършва и да е закъснял да го извади![]()
За кво го правите без презерватив като знаеш че може да стане гаф?
Бягай в аптеката за тест, ние тука не сме ти гинеколози, нито медиуми, така че отивай, и то бързо! А ако не са минали повече от 3 дни можеш да пиеш Ескапел също. Айде дано съм помогнала!![]()
Блях...как не те е гнус да му гълташ спермата, много си гнусна..
На колко си?
на 14 съм
Каква ти е работата на 14 години да правиш секс?
Той колко е голям?
На 20 е приятеля ми![]()
Абе други занимания няма ли за вас, малки пикли, дето не знаете боли ли ви, сърби ли ви??
Пффф, и каква работа имаш ти 14-годишна пикла с 20-годишен, не те ли е срам, на твоите години не бях помирисала момче???
Авторке аз ти казах най-добре какво да направиш ти даже не виждаш че "приятелят ти" си играе с тебе и по тоя начин те унижава ама ще го разбереш когато е вече късно![]()
мисля, че се отклонихме от темата..дали в класа ми има девственици или не си е техен проблем...и не не правя секс с него, за да не изостана от приятелките ми, а защото ми харесва..а и той е опитен и е сериозен не като тези на моите години..