- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Айде втората.
Изневярата невинаги е сигнал за проблем в отношенията. Често! Но не винаги. И особено рядко явление от мъжка страна. Много жалко, ако мислите така. "Лъган цял живот" - въй, че мелодрама. За какво би била лъгана? Че е спал със секретарката, но в същото време продължава да помни рождения ти ден, любимият ти шоколад, датата на цикъла ти, продължава да не яде чушки и да си хвърля чорапите на пода. Всичко е същото, всичко е реално.
Като по-малка си мислех, че съм осиновена, щото си създавах сама драма и си мислех, че би било якоВярвах, че имам и някъде изгубен по-голям брат, ама това не е важно :д
Ако го разбера сега, ще попитам защо не са ми казали по-рано. Зная какъв би бил отговора и зная, че ще цупя два дена, че не съм го разбрала по-рано. Животът ми няма да е бил заблуда или лъжа. Баща ми ще е същият човек. Майка ми ще е същата. Те ще са хората, направили всичко за мен, които няма да са ме делили от сестра ми на принципа на осиновено-родно дете. Няма да са тия, които ми прощават всичко, щото съм осиновена, етц. Лирическо отклонение - една позната като разбра на около 16, че е осиновена, реши да прави техните луди калинки, защото ги заплашваше при всяка караница, че ако не й дават да прави нещо, ще си тръгне. В момента е на 20 и... да кажем, че й се носи славата.
Осиновяването като действие или скриването на този факт е нямал последствия.
Впрочем... примерът ти далеч не е добър. Има съществена разлика при мотивите за скриването на факта.