- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпроси отностно косата ми и прическа.
Здравейте!
Като за начало момче съм на 17. Да момче, което пуска тема в раздел козметика :Д .Трябва ми помощ да си направя такава прическа: http://i.imgur.com/AzJyUil.png .Мойте приятели ми казаха да попитам в този сайт. Косата ми не мога да я опиша точно, доста е гъста, чуплива и ако мога да кажа леко на вълнички(един от най-лошия тип предполагам). Разбирам,че ще трябва да нося някакъв продукт само не знам какъв е.Имам и други въпроси: какъв шампоан ми препоръчвате(нямам пърхот и не мисля,че косата ми е много мазна)? и след къпане обикновено косата ми "бухва" малко :Д. Виждам, че другите ми приятели с по-дълга коса използват сешуар. Това прави ли някаква разлика освен да ти изсъхва по-бързо косата и ако да да си взема ли?
Последно редактирано от Avanu : 12-12-2013 на 22:07
Със сешоар се прави тази прическа,има уроци как в ютуб.А за шампоан сигурно такъв за обем ще ти свърши работа.
Гледал съм ги тези в YouTube, но там използват продукти за коса, които трябва да си поръчат от чужбина. А шампоан за обем какво ще рече? Да ми придаде обем или да ми отнеме? Смисъл както казах по горе косата ми буква леко след като се изкъпя.
Ахам. Браво, гордей си се с отговора. Не мога ли да попитам няколко въпроса? Нали това е целта на форума..
По темата ще кажеш ли нещо или ще продължиш с ненужните отговори?
я пусни още някоя друга снимка на тая прическа и може и да помогна![]()