.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    в dirty minded freaks като че ли влизат най-много хора.. обаче съдейки по името на форума навярно ти става ясно около коя тема се развиват повечето писаници ;д
    It's Cute How Stupid You Are ^^

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами аз започнах в един тогава Наруто форум, аниметата не бяха толкова известни, но сега тоя форум виждам, че е станал всеобщ за анимета. Иначе мен са ми банални тези вампири и глупости, всеки втори форум е дневниците на вампира, всички герои са еднакви във всеки един форум и само се плющят виртуално, именно за това ги зарязах. Едно е да имаш плейбой герой, ама друго е всяко твое рп да е само с това. ;х
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Да, то и без името е ясно-всички герои са свръх-надарени във всеки смисъл на думата, спят с всички останали и са господари на малкото градче, чийто главен сюжет се върти около админите и модераторите във форума. Спомням си, че бях направила първото клипче в един форум и оттам измислиха и поста Видеомейкър :дд Та оттам колко си приличаха всички форуми..

Ооо сега като герои не само, че всичко е еднообразно ами и като раздели .. То не са клюкарки, хартбрейкъри, горещи столове ;д

Така е. От друга страна имах бая идеи за измерения и странични герои, но не се осъществиха и ако имаш наистина някакъв отделен форум от цялата тази еднообразност, аз така или иначе няма да се върна към онези кръгове от пишещи, та мога да ги споделя. Иначе освен всичко останало, най-омразното ми нещо бяха групичките, които се движеха навсякъде заедно..няма да изброявам имена, но предполагам мислим за едни и същи потребители в момента.

Град
    Somewhere On East =]]
    Мен ме е яд как главните форуми 3 години държаха лигата и накрая се разпаднаха от нищото, много тъпо така, ама явно интересите се менят. Ся стари админи правят нови форуми с надеждата, че ще се издигнат пак, ама нъцки. Иначе първи беше горещият стол, после клюкарката и някакви такива все. То вече смисъла на РП се затри и сега са просто форуми за запознанства по-скоро, вече много малко пишат в такъв форум, а само си спамят във флууда и игнорират новите доста. Помня голям война беше преди 1-2 години, че единия форум на ТВД беше такъв, че имаше главни и такива, които и да пишеш не го отразяваха.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Групички колкото си искаш. И е особено забавно като не знаеш нито един от тях и някак се цепиш от целия колектив, на всичкото отгоре и с някакъв шантав герой.

Иначе имам малко по-различен форум - този за извънземните, който споменах някъде по-нагоре. Има си идея, горе-долу измислени бъдещи планове (които си зависят доста от потребителите де), само където не са много пишещите. ;д

Добра идея е, стига да я развиеш. А по някоя книга ли е? /Аз съм номер 4, Скитница/

Не е конкретно по книга, филм и т.н. Просто идеята ми допадна, форуми по нея не съм виждала много и реших да е нещо общо, като се вземат добри идеи от всички подобни неща.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Мен ме е яд как главните форуми 3 години държаха лигата и накрая се разпаднаха от нищото, много тъпо така, ама явно интересите се менят.
    Да, тва определено е тъпо. Любимият ми рп форум е в такава депресия в момента, че... Правихме/ха опити да го съживим, хиляди опити даже, но даже флууд темите киснат с месеци, а едно време за ден се изписваха 50 страници. Пламеновците, Валя, Марио, Мимка, Хриси, Жени, Яна, Пав, Зоритата, Йо, Джо, Дамяновците, Гло, Радослав... все колоритни образи бяхме, а сега не се сещаме за старото форумче.

Познато и е доста тъжно това. Колко хубави форуми или ги развалиха или ги забравиха.

Град
    Somewhere On East =]]
    О, да, най-вече флууд темите как за 1 ден по 3 теми се правеха най-малко, а сега 1-2 месеца докато се мине един флууд топик.
    ♥ 2PAC ♥

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Не съм чел цялата тема, но и на мен ми се пише рп с фентъзи мотиви обаче.. ние да си измислим историята и да създадем героите, за света можем да взаимстваме от някое РПГ или РИ...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами.. мога да ти предложа и нещо подобно ако сериозно ти се занимава ;д

mimivaseva123
    Guest
    Кажете някой такъв сайт. И аз искам да пробвам

lolaversus
    Guest
    И аз пиша от доста време в РП форуми, това е едно от малкото хобита, които запазих през годините. Само дето напоследък всички са се вмързеливили ужасно и никой вече не се занимава активно с РПГ. Ако имате идеи и прочее - драснете ми ЛС, моля...

Мега фен Аватара на tori
    Ляляля, вдигам темата, ляляля.

Привет и от мен, един вече поотраснал фен на РП-то. Осъзнах, че форумите, в които пишех едно време вече ги няма, а ми се ще отново да се захвана с това занимание. Ако някой има форуми, които да предложи - пишете ми

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да, тва определено е тъпо. Любимият ми рп форум е в такава депресия в момента, че... Правихме/ха опити да го съживим, хиляди опити даже, но даже флууд темите киснат с месеци, а едно време за ден се изписваха 50 страници. Пламеновците, Валя, Марио, Мимка, Хриси, Жени, Яна, Пав, Зоритата, Йо, Джо, Дамяновците, Гло, Радослав... все колоритни образи бяхме, а сега не се сещаме за старото форумче.

Ти ли си това Тори, което си мисляяяяяяяяяяяяя :3 <3333

I'm inlove with a criminal...

Waw, по принцип се зарибявам с книжки и roleplaying games но не бях чувал за подобна инициатива, особено пък на Български. Хайде някой да ми прати линк към някой подобен сайт за да добия представа. Например някой интересен адвенчър, който сте си спретнали или нещо което да ме запознае по-подробно. Звучи доста интересно като идея :Д

P.S. Как да си сложа картинка под коментарите *.*
    Последно редактирано от OnlyDreamsNow : 05-13-2014 на 01:23

Град
    Somewhere On East =]]
    Адвенчъри няма, само вампири от дневниците и.... да, само това са.
    ♥ 2PAC ♥

Meh.. И Vampire Diaries, и на Стефъни Майър бозата, и True Blood са яко пръчка >.>

Единственото което признавам в жанра е Warm Bodies ( http://www.imdb.com/title/tt1588173/?ref_=nv_sr_1 ) .

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Jessie Виж мнението
    Ти ли си това Тори, което си мисляяяяяяяяяяяяя :3 <3333
    Естествено. Ти трябва да си Вауето, нале?

pinar
    Guest
    Здравейте : )) аз се интересувам доста от писането, за съжаление отдавна не съм се занимавал с това, а ми е приятно хоби. Но в последно време, да речем последните две-три години, нещата станаха свръхплитки... Някой знае ли интересни форуми за писане? Сериозни и точни запазени играчи? А ако вие сте - хайде да търсим поле за писане. : ))

Аз никога не съм играла във форум по ТВД или по някой тийн сериал, но съм разглеждала от любопитство и впечатленията ми са, че наистина като че ли повечето истории се въртят около връзки, секс и пр. То си има такива (чуждестранни форуми) за роул плей специално с еротична тематика, но според мен в тези с вампири и разни други митични същества е по-интересно да се наблегне на магическото.

Лошото е, че то си стана като мода да има еротика и по-малко приключения и даже съм виждала във форуми по "Хари Потър" подобни неща.
    Иначе и аз имах период, в който ме влечаха такива теми, преди около 6 години, но го надрастнах и сега са ми по-интересни фентъзи историите. По онова време бях администратор на един форум за "Здрач". Всъщност първият по тази поредица и за известен период беше доста популярен. После се отказах да го администрирам, но интересното е, че имаше група във Фейсбук, в която и сега продължават да се джойнват разни хора, въпреки че форумът не съществува. (Може би е някаква форма на протест, за да го върна )

Та сега отскоро си имам съвсем нов форум (приключенски, фентъзи, измислена страна и пр.), без любовни истории, поне засега, само че решихме за момента да нямаме много потребители, а да е нещо като затворено общество. Е, ако някой попадне на него, няма да го върнем, но искаме да избегнем стотиците юзъри, които си правят герой и изчезват завинаги.

Каним разни хора, които се интересуват от такива форуми и в тази връзка, ако някой от познатите ми от гореспоменатия "Здрач"-форум ме познае и има желание да се включи, може да ми пише на мейла (sylvieniki@abv.bg). И да не се познаваме, ако ви се занимава с нещо подобно, пак можете да ми пишете, де, както казах, не връщаме хората, само се мъчим да обезкуражим не дотам заинтересованите потребители. :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си