.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами всъщност въпроса беше, че не искаш да оставяш децата си без баща
    дали раздялата ще е от неразбирателство или изневяра, все тая, пак може да си нещастен от раздялата с единия родител
    Не бих искала да ги оставям без баща, ако все пак се разбираме, но ако са всекидневни скандали и децата са потърпевши по-добре да израснат с един родител, в противен случай пак ще намразят поне единия родител.
    Не знам, може би защото не си представям да бях живяла с разведено семейство. Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време. Но много зависи и в каква възраст е било детето, когато родителите са се разделили, доколкото знам най-лошо е, ако е в пубертета. Ако е по-малко няма големи "последствия".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време.
    Мда. Разводът на нашите ме е научил да търся собственото си щастие, а не да се примирявам с "прилично поведение, ама чукащ друга".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не бих искала да ги оставям без баща, ако все пак се разбираме, но ако са всекидневни скандали и децата са потърпевши по-добре да израснат с един родител, в противен случай пак ще намразят поне единия родител.
    Не знам, може би защото не си представям да бях живяла с разведено семейство. Но със сигурност, ако бяхте израснали в други обстоятелства щеше да има нещо по-различно в мисленето ви. Няма как да знаем какви точно щяха да са разликите, но според мен взаимоотношенията между родителите са много важни и изграждат поведението на хората във връзките след време. Но много зависи и в каква възраст е било детето, когато родителите са се разделили, доколкото знам най-лошо е, ако е в пубертета. Ако е по-малко няма големи "последствия".
    а мислиш ли, че даваш добър пример на децата си, като потъпкваш достойнството си?
    и за какво разбиране между родителите говорим, като единият се е отбил встрани?
    щом е почувствал нужда да бъде с някой друг, не значи ли това, че ти не си всичко, от което се нуждае?
    как би посъветвала дъщеря си един ден, ако разбереш, че е била мамена от зет ти?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    а мислиш ли, че даваш добър пример на децата си, като потъпкваш достойнството си?
    и за какво разбиране между родителите говорим, като единият се е отбил встрани?
    щом е почувствал нужда да бъде с някой друг, не значи ли това, че ти не си всичко, от което се нуждае?
    как би посъветвала дъщеря си един ден, ако разбереш, че е била мамена от зет ти?
    Защо ми се налага да пиша едно и също повече от веднъж...
    Децата не трябва да разбират, в никакъв случай. Това, да знам, че някой си ми е изневерил не значи, че не мога да общувам човешки с него и да има разбирателство помежду ни. Няма да съм всичко от което се нуждае - това по-назад също го обясних мисля - не ми изглежда толкова невероятно, след 15 години прекарани с един човек да се нуждаеш от малко разнообразие.
    Какво бих посъветвала дъщеря си - да направи каквото смята за по-добро за нея. Няма да я карам да постъпва както бих постъпила аз, всеки си решава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си