Първоначално написано от baby_baby кажи го Obicham te
Първоначално написано от trabi_bs Obicham te И аз те обичам
Първоначално написано от baby_baby И аз те обичам princeso
Първоначално написано от trabi_bs princeso :*:*:*:*:*:*:*:*
omuji se za men
:*
Първоначално написано от RagioL РЪЦЕТЕ ГОРЕ ЗАЩОТО НА БАТЕ ВИ РЕДЖИ МУ ИЗТЕЧЕ БАНА Бравооо!
Кво правите изроди?
Релаксираме ти
Влюбих се в едно момиче.... хахахахах
Първоначално написано от Bank$ Влюбих се в едно момиче.... хахахахах В кое
Видях темата, виж коментара ми :P П.П Kак така ги намираш всеки ден бре, накрая свободни момичета няма да останат.
Първоначално написано от DayDreamer:) Видях темата, виж коментара ми :P П.П Kак така ги намираш всеки ден бре, накрая свободни момичета няма да останат. Много съм влюбчив хубавото е че ми омръзват мега бързо хахах
Първоначално написано от Bank$ Много съм влюбчив хубавото е че ми омръзват мега бързо хахах Педал.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Първоначално написано от Bank$ Много съм влюбчив хубавото е че ми омръзват мега бързо хахах Ама то май на тях им омръзва първо пробвай си късмета поредното парче месо е пред теб
Първоначално написано от DayDreamer:) Ама то май на тях им омръзва първо пробвай си късмета поредното парче месо е пред теб Абе не е така. Всеки ден с нова си лягам хахахах е не всеки ден ама на всеки две седмица, да.
Знам кое е момичето, в беда си. Яко ще се нахока
Първоначално написано от DayDreamer:) Знам кое е момичето, в беда си. Яко ще се нахока Кое е?
Първоначално написано от Bank$ Абе не е така. Всеки ден с нова си лягам хахахах е не всеки ден ама на всеки две седмица, да. Як любовчия си падаш
Лсто
Първоначално написано от DayDreamer:) Як любовчия си падаш Много ясно, хахах. При теб как е с една и съща ли си още?
Първоначално написано от Bank$ Много ясно, хахах. При теб как е с една и съща ли си още? Ми да не ги сменям като носни кърпички, на чукна да дърво здрава връзка имаме.
Първоначално написано от DayDreamer:) Ми да не ги сменям като носни кърпички, на чукна да дърво здрава връзка имаме. И като ти омръзне след няколко месеца да кажем ще има да ревеш две седмици хахах
Правила