- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Една легенда...
Я раздуй за Гигс, че ми стана интересно що го недолюбваш?
Welcome to the Jungle...
Nedoliubvam gi dvamcata sys Skoulz glavno zaradi Syra, che mi gi nalaga da gi gledam na stari godini. To biva prelivane, ama da mi maha Skoulz i posle da go vryshta kato SPASITELEN VARIANT.. tva sa hora, koito trqa si piqt uiskito s Alex4o i da komentirat samo.
Znachi za napadatelite moje da ima vyzrastova granica, ama za negovite nabori - ne ?
Да де, ама виж, че специално Гигс още си е важен за отбора и покрай тея дървояди в халфовата линия изглежда като Марадона. На 40 години им направи цялата игра в центъра в Леверкузен и биха 5-0. Отделно, че поддържа прилична форма и може да играе по 1 мач седмично, продължава си рекордите за най-много мачове за клуба, най-много мачове за играч в ШЛ, гол във всеки един сезон на EPL и т.н. Има и около 250-260 асистенции в кариерата си досега.
Скоулс горе-долу го върна по същата причина, щото в центъра работата беше дроб сърма (а сега направо е трагикомедия). Ясно, че отдавна трябваше да се купят 2ма стабилни халфове - единия тип ЯЯ Туре или Шаби Алонсо, другия тип Гьотце, Давид Силва или Мата и работата заспиваше. А не цялата черна работа да я върши Карик и като се контузи, от щаба да се чудят кво да правят.
Това за нападателите и аз не мога да си го обясня, но например съм сигурен, че ако Солскяер не беше си прекратил кариерата заради шибаните травми, Фъргюсън щеше да го държи до последно, щото беше решаващ играч.
Точно пък Барселона показваха доста скучна и еднотипна игра, с тея 70%+ владеене на топката и по 600 паса на мач (повечето от които назад и по ширината на терена), направо бяха отегчителни. Никой не им отрича успехите, макар че съдиите бая ги побутваха на моменти, просто футболът им беше лишен от кой знае какво разнообразие. Сега при Мартино уж са по-добре, но да видим.
Дортмунд и Байерн от миналия сезон играеха много по-интересен, директен и динамичен футбол.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-15-2013 на 00:57
Welcome to the Jungle...
Zashto da ne go haresvam..? Maistor ot klasa na terena, a i izvyn nego.. prai si sam decata, a ne kato Brad Pitt.. drug da mu gi prai, toi samo da gi osinovqva. Ne sym kazal, che ne priznavam kakvo Gigs e dal na Mangalchester, a che prosto az kato zritel ne mu se kefq.. Za men trqbva da ima prelivane, a ne da mi dyrjat kucite magareta i chat pat da vliza vyzrastnoto systezatelno konche.. Plius tova, osnovnoto e che spazva nqkyv rejim.. ioga li praktikuva, ko prai.. ne pie, qde specialni hrani.. Kak da haresvam chovek, koito ne kyrka ?
Chislo, zashto pone vednyj ne bydesh seriozen, a?
az kato chuya za Liverpool i se seshtam pyrvo za Crouch nz shto![]()
предпочитам да говорим за ски бяганееее!
какво мислите за Нортхуг? :Д
снощи го сънувах..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-15-2013 на 09:29
Welcome to the Jungle...
нещо си станал много язвителен :Д
току-що гледах биатлона и искам да споделя разочарованието си от ниското ниво на съвременния женски биатлон
от почетната стълбичка изчезнаха нации с големи традиции в този спорт
пълно господство на Норвегия (не, че те не са типичните представители на този спорт), но просто са като диктатори
това до известна степен важи и за женското ски бягане (Терезе Йохауг и Марит Бьорген, а и много други още като Стейра, Венг и тнт и тнт)
Швеция са неузнаваеми, няма ги Форсберг от по-далечното минало, Олофсон, която винаги се конкурираше с Вилхелм, последната добра шведка също изчезна, говоря за Хелена Екхолм.
Французойките са пълна скръб, макар добрата им стрелба. Няма ги Сандрин Баи, Силви Бекаер...тъмна Индия.
Германките разчитат на една Хенкел, която си е изпяла песента, но поне има млади и обещаващи таланти, но са на много ниско ниво на ски бягане. А едно време бяха най-силната щафета - Кати Вилхелм, Мартина Бек, Симоне Хаусвалд, Катрин Апел и от малко по-далечното минало Уши Дизел (мега якото име :Д), която си прилича с наша Ирина
раздават се на пистата, ама като се стигне до стрелба...:Д
А пък за рускините какво да кажа...само една Старих, която се появи този сезон може да се каже, че е някакъв светъл лъч, но както винаги много слабо ски бягане
ех, а едно време господстваха...
smeshno li e?
minavam da otbeleja samo, che super mario matt specheli slalomaa ^^