- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена за вас е курва?
Кажете според вас коя жена е курва, има ли точно определени критерии, за да лепнеш етикета "курва" или това по-скоро е стил на поведение и отношение към живота?
Давам си моите критерии:
За мен курва е жена, коята е загубила девствеността си преди 18 година.
За мен курва е жена, коята е спала с повече от 3ма мъже в живота си.
За мен курва е жена, която използва междукрачието си за собствени облаги и ползи, лъже интригантства и мачка другите само и само за да получи своето.
Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-15-2013 на 07:58
Не мисля, че има точно определена дефиниция за "курва". Нямам подобни критерии, вероятно просто жена, която има много бройки зад гърба си и тези бройки не са, защото в един момент е обичала всеки един от мъжете, с които е спала, а просто защото гони определено число. Аз така го разбирам.
Критериите ти са странни и неразбираеми според мен.
Категоричността им.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз съм 2/3
почти съм курва оууу..:3
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Определени нямам.
Бройката я обвързвам по-скоро с ниски критерии, не толкова с конкретно поведение, но това в една по-напреднала възраст. Да речем, че ако поомешим твоите и получим някоя на има няма 18 спала с ~3ма, бих допуснала, че едва ли има кой знае какъв морал и възпитание. И пак не важи за всички такива случаи. Общо взето, това си е по-скоро манталитет.
Хубава тема, жалко, че толкова плоско зададена.
Имам позната, която е спала с трима или четирима и я окачествявам като пълна курва (с извинение) заради начина, по който се държи. Уж иска да играе мъжката игра и да спи с различни, но неееее - това не стига, трябва да им се завърти главата първо, да им се наранят чувствата. После безпардонно ги отминаваме с думите "той е голямо момче, ще се оправи." Че чак и на изненадани се правим, като поредният пич ни се обясни.
Имам друга позната, дори не бих казала, че е близка приятелка, така че съм обективна. На 19 е, спала е с 17-18 момчета, но никога не бих я нарекла с неуважителна дума, камо ли курва. Това е момиче с голямо самоуважение, изключителни маниери, рядко се вижда такава дама.
Та точно определени критерии няма. Нито е по бройка, нито е по възраст на първия път, макар че смятам, че преди 15-16 е доста необичайно, незряло и глупаво, но в края на краищата, всеки прави грешки и не сме безгрешни, за да съдим чак толкова.
Курвенско за мен е това, което описах. Курвенско е да спиш с братя, най-добри приятели, да изневеряваш на приятеля си с най-близкия му човек, курвенско е да не подбираш, курвенско е да се предлагаш, да нямаш достойнство, да не умееш да си поискаш по женски, играейки си, деликатно. И така нататък.
Курвите са способни да ти пуснат и на първа среща...и то в кенефа на мола. И то те сами да се предложат.
Облеклото им вече съвсем не е само разголени дрешки, има и доста лесни, които се обличат като девственици.
Бройката...не е чак толкова определяща, колкото лекотата с която прехвърчат от цвят на цвят.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 12-15-2013 на 08:44
Голям трол си и ме мързи да ти отговарям.
Тази, която задава малоумни въпроси и пуска тъпи теми. ;]
Welcome to the Jungle...
Според уикипедия курва е жена , която е спала с мъж преди сключване на брак..или такава, спала с повече от един.
Википедия ФТВ!
Курвенско е да имаш супер леко поведение, да се предлагаш на всеки срещнат, да ги сменяш като носни кърпички. Курвенско е да се обличаш, така че всичко да ти се вижда и т.н.
Пхахахахаахахах, на 19 се чукала с 20 и не била курва, а дамаНайс!
По какъв начин обвързвате въпросната бройка с "курвеността"?
Точно.
Познавам супер яките хора с акъл в главата си, възпитанност, учтивост, абе всичко, което един човек трябва да притежава. Едните са спали с 2-ма човека, другите с по над 10-на. И? По какъв начин бройката в случая играе някаква роля във вашите взаимоотношения и с двата типа хора?
Наричайте си я както щете подобна, но не виждам нищо изискано и самоуважаващо се, че да я нарека дама, а не курва. Най-общо казано, курва e жена с безразборни сексуални връзки. Ако за 19 години са те овършали близо 20 мъже, ако това не са безразборни сексуални контакти, здраве му кажи.