- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли гинеколога да разбере?
Предстои ми да ходя на гинеколог, обаче ще е преглед на магарето понеже имам бяло течение. Девствена съм, но приятеля ми няколко пъти ми е бъркал с пръсти и то стабилно. (не започвайте да ми развивате теории защо не сме правили секс, просто така се случи) Майка ми ме е питала дали съм правила секс и аз съм и казвала, че не съм, защото е така, ама сега се притеснявам гинеколожката да не реши, че не съм девствена, а тя е приятелка на мама и 100 % ще й каже. Като цяло не ми се занимава да обяснявам на майка ми всичко тва, ама не искам и да реши, че съм я лъгала, че съм девствена. Така че ако може някой, който разбира да каже дали изобщо ще си личи на прегледа.
Много добре знам какво питам. Говорих с майка ми и тя ми каза, че няма да е само на видеозон като миналия път когато ходих.
доколкото разбрах питаш дали гинеколожката може да разбере да ли са ти бъркали с пръсти...лоол![]()
Абе тука човек нищо не може да попита само се подигравате, нали за тва е тоя шибан сайт, някой като не знае нещо да пита и да му обяснят... И да, точно това питам.
Ами, вероятно ще вземе секрет, щом ще е на магарето.
Дори и да ти е разкъсана ципата, което може да види, това не значи, че ще каже на майка ти. Ако те пита водиш ли полов живот ѝ казваш не и толкова. Тя няма как да знае как точно се е случило - може и сама да си била, може и при спорт.
Абе няма да каже на майка ти, споко.
Споко! Девствената ципа може да се скъса от много неща не е задължително да е при секс само. Може при спорт ако си се разтегнала. Но не се плаши няма какво да каже както по нагоре са ти казали казваш че не водиш полов живот и това е. Няма проблеми!
Ако ти е разкъсал ципата и случайно след това майка ти те пита нещо, кажи, че си ползвала от по-големите тампони.
Разбира се.
Какво по-естествено от "абе, маме, аз съм девствена, ама май са ми скъсали ципата, щото моят приятел много ЗАДЪЛБОЧЕНО ми бъркаше с пръсти".
Това с тампона ми се струва най-доброто оправдание.
Welcome to the Jungle...
Просто обясни на гинеколога преди прегледа да не казва каквото и да е друго, освен от какво имаш бяло течение или какъвто ти е проблема и толкова.
В такъв случай, обясни на майка ти, че например с приятелки сте правили шпагати или нещо от сорта и те е заболяло и това е. Тя не може да докаже че не си правила шпагат, а приятелят ти е бъркал с пръсти![]()
Ти зле ли си? Мога да ти изредя много причини, поради които да си сложи. Може да тренира, може да й е по-удобно с тампон, може да е била в цикъл на морето.. Ти да си чувала, че и девствените момичета ползват тампони (например O.B. mini)? Преди да се заяждаш с някого, виж своята логика, защото ставаш смешна.
Това да не е направено само за хора, които правят секс? Тампоните са нещо, създадено за удобство.
Гледам твоята логика нещо е зациклила.
Мацка, казваш си истината, ако те пита нещо гинеколожката /или майка ти след прегледа/,
казваш истината и онова за спортам или казваш, че не знаеш.
Никой не може да ти каже "ти си правила секс, аз знам, защото *еди си какво* ".
Спокойно си върви на прегледа.
Според профила си на 16, така че няма лошо ако споделиш с майка си, за да нямаш притеснения.
Но това не е задължително, по твой избор е.![]()
*сън*