.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    За 18-ти път.

Да предположим, че съм по-малка... и е май месец, юни навършвам 18. Не трябва да се целувам и да правя секс, защото съм дете. Два месеца по-късно, когато съм на 18 и един месец, не съм дете и мога да правя секс. Кое е различното?
    Кое е общото между правото да пиеш алкохол, да караш кола, да гласуваш и да правиш секс?

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За 18-ти път.

Да предположим, че съм по-малка... и е май месец, юни навършвам 18. Не трябва да се целувам и да правя секс, защото съм дете. Два месеца по-късно, когато съм на 18 и един месец, не съм дете и мога да правя секс. Кое е различното?
    Кое е общото между правото да пиеш алкохол, да караш кола, да гласуваш и да правиш секс?
    Аз не съм казала, че окончателно по една точна цифра трябва да се въртят тези събития, За целувка един месец преди това може, но секс не. Задължително след 18, че е хубаво и по-късно. Направо като завършиш даскало. Има предостатъчно време за глупости.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Аз не съм казала, че окончателно по една точна цифра трябва да се въртят тези събития, За целувка един месец преди това може, но секс не. Задължително след 18, че е хубаво и по-късно. Направо като завършиш даскало. Има предостатъчно време за глупости.
    Да пиеш и да пушиш, да караш кола, да гласуваш е забранено под 18. От твоя гледна точка е забранено и да правиш секс под 18. Защо определяш секса, като глупост? Другите забранени неща глупости ли са? Сами по себе си и смисъла им.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Да пиеш и да пушиш, да караш кола, да гласуваш е забранено под 18. От твоя гледна точка е забранено и да правиш секс под 18. Защо определяш секса, като глупост? Другите забранени неща глупости ли са? Сами по себе си и смисъла им.
    И те са глупости, но сексът е по-голяма глупост. Защо толкова се засягате, това са си мои морални принципи и не ви ангажирам лично?

Мега фен Аватара на Lilanda
    И те са глупости, но сексът е по-голяма глупост. Защо толкова се засягате, това са си мои морални принципи и не ви ангажирам лично?
    Но според тези ти морални принципи ти ограничаваш контакта си с всички, които не мислят като теб. Тоест всеки един от нас /до тук/. Не ми се вярва да намериш някой, който да мисли, че щом преди 18 си си загубил девствеността автоматично ставаш курва.

Не живеем в 1605-та, ако не си забелязала.

Рабалке, ти недей се обажда по-добре. Точно Пантерата да наричаш наивна е смешно. И то много.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Но според тези ти морални принципи ти ограничаваш контакта си с всички, които не мислят като теб. Тоест всеки един от нас /до тук/. Не ми се вярва да намериш някой, който да мисли, че щом преди 18 си си загубил девствеността автоматично ставаш курва.

Не живеем в 1605-та, ако не си забелязала.

Рабалке, ти недей се обажда по-добре. Точно Пантерата да наричаш наивна е смешно. И то много.
    Вие сте аморални.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Вие сте аморални.
    Според кой?

Нали не ни натякваше своите морални принципи? Сега какво правиш?

anonymous708973
    Guest
    Не сме засегнати, понеже лично аз мога да се засегна само от хора, които уважавам и чието мнение признавам, дори да е различно от моето.

Според мен иви и дупето са фейк на един и същи човек.

anonymous708973
    Guest
    Да, щото след даскало няма университет, който ти отнема три пъти повече време и усилия. Направо като завършиш и него, така... към 24-5.

Рабалке, бягай да практикуваш професията и не се занимавай с моята глупава личност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-15-2013 на 16:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си