Първоначално написано от Lilanda За моя огромна радост, не. E, к'во и е на Рабалка?
Първоначално написано от Lilawo_Dupe E, к'во и е на Рабалка? Какво не ѝ е на Рабалка?
Първоначално написано от Lilanda Какво не ѝ е на Рабалка? Хайде, обясни ми, за да обвиняваш в нещо горкото момиче така жестоко, трябва да си имаш сериозни доводи.
Първоначално написано от Lilawo_Dupe Хайде, обясни ми, за да обвиняваш в нещо горкото момиче така жестоко, трябва да си имаш сериозни доводи. По-добро обяснение от това, че тя е самото олицетворение за отговор на първоначалния ти въпрос, не мога да дам. Ако някой може, да заповяда.
Първоначално написано от Lilawo_Dupe Хайде, обясни ми, за да обвиняваш в нещо горкото момиче така жестоко, трябва да си имаш сериозни доводи.
Първоначално написано от Lilawo_Dupe Хайде, обясни ми, за да обвиняваш в нещо горкото момиче така жестоко, трябва да си имаш сериозни доводи. По твоите критерии е 100% курва.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първоначално написано от IWannaBeSedated По твоите критерии е 100% курва. Не мисля, че е само по нейните.
Правила