- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лейди Ди
да каллпазанка :Д
аз пример?
много ви се моля, освен да си правите ташак с модовете, не виждам да вземате пример
тва е изпята песен ама я ползвате когато ви изнася, м?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не, скъпи, ВИЕ сте виновни
колкото и да обвинявате сменената платформа, факт е, че не тя е проблема
кво, платформата ви пречи да си пишете и дискутирате? или ви дразни толкова, че е може да си смените подписа?
колкото и да си задръстен, можеш да проумееш що на свестните им писна да се занимават с нарастващата лавина от лайна, която се излива ежедневно тука
значи пак аз ще се намеся да ви отворя очите понеже не виждате
другите форуми са по нормални тъй като там хората си правят редовни сбирки и са сплотени и прочее
тук като се криете като мишки , като няма извънкласни дейностиняма как да стане
как очаквате да замените нормалния разговор и отношения с дистанционни онлайн такивапросто не става
![]()
аз съм гледал форуми в които се свързват хора като всеки помага на останалите как може с професията си , ходят заедно по екскурзии такиа все яки работитука само си постват снимките и си ги лайкват сами
![]()
хахха Значи просто ей така хората се изпариха? И значи просто ей така само лайна се израха? Ами всъщност не, без манджа, няма и органичен тор. Просто сега не е форум, ами няколко теми от всички раздели функционират. Аз ако бях модератор нямаше да се излагам. Или ще се прави нещо , или се изтрива ЦЕЛИЯ ФОРУМ.