- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм гей.
Вие по добре ли сте наясно с положението му от него? Щом казва, че от малък го влекат момчета, значи е гей. Какво, искате да ми кажете, че момичета, които са нямали гаджета момчета и са си хетеро, това ги прави лесбийки? Толкова сте тъпи в изказванията си.
А ти като не искаш другите да ти се присмиват, обиждат или тормозят, просто спри да разправяш на сульо и пульо за ориентацията си.
Абе,вие преди да правите секс за първи път, не бяхте ли сигурни в сексуалността си? Или след като свършихте и си казахте "Да, хетеро съм", примерно. Ебати разбирачите о.О
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Вие да не си помните датата, когато нещо ви тресна по главата и получихте проблясък за ориентацията си?
Аз защо ли като малка не си харесвах момиченцата, а все обръщах внимание на момченца, доста неосъзнато от моя страна.
А и съжлявам, че не съм съобразила никнейма ми. Мисля, че беше редно да се съобразя с теб.
Дори и да не съм правил, което е вярно си знам ориентацията, търся подкрепа и внимание като цяло и някой, който да ме разбере.
Според мен имаш нужда точно от подкрепа и разбиране, които може да получиш от подходящите хора. Жалко е, че най-близките ти такива не приемат хомосексуалността, но е добре и ти да не парадираш с нея. Намери си някакви приятелки-момичета, които гледат по-либерално на нещата и си обсъждайте. Не бързай да търсиш мъжките ласки и подкрепа, още ти рано, а и може да попаднеш на кофти хора.
Въобще постарай се да се изградиш преди всичко като човек и личност, сексуалността е един много малък елемент от цялата картинка.
Welcome to the Jungle...
Ей малчо, не ми се прави на интересен.
Welcome to the Jungle...
Според мен не е нужно да казваш на родителите си подобно нещо. Първо се увери, че не е просто моментно увлечение.. Само на 14 години си, за бога! Има още много да се развиваш! Аз съм на 20 и за сега само мама знае, че си имам приятелка и все още не съм готова да кажа на останалата част от семейството, а ти? За къде бързаш? Пък мислил ли си как ще реагират? По твоите описания не мисля, че ще те посрещнат с цветя и рози, а? Ама все пак си им син, не забравяй!
До съфорумниците: Престанете да задавате глупави въпроси на момчето!
Като го питате " Как и кога разбра, че си гей? Трябва да пробваш първо с момиче за да разбереш.'' аз да ви питам "Как и кога разбрахте, че сте хетеро? Чакай, чакай ама ти може да не си хетеро, вземи пробвай е с тоя пич пък виж, може да ти хареса и да се окажеш гей! Ха!"
Айде, моля ви се! Мислете по-трезво!![]()
Като цяло съм много объркан, търся хем подкрепа, хем приятел, който да харесва същия пол. Не знам от къде да потърся тази подкрепа тъй като, че живеем в много дискриминираща държава за темата "Гей". Всички мои близки мислят лошо за тях.
Не знам какво да правя, никой няма да ме приеме за такъв какъвто съм си.
Подкрепата може да я получиш от всеки, не е задължително взаимно да си масажирате простатите. Ако имате училищен психолог, отиди и поговори с него.
Welcome to the Jungle...
В началото търси подкрепа, а после се заглеждай за партньор. Средата ти явно не е особено разбираща, затова ще имаш нужда да споделяш с някой, който да не подхожда с предубеждения и/или агресия. В такава възрасти, че повечето ти връстници са доста ограничени и биха реагирали неадекватно на подобно признание, затова е добре и да прецениш на кой какво да споделиш.
Лесно ще срещнеш подкрепа - в България е пълно с п**раси. 1 съвет от мен - каквото и да търсиш, ще го намериш рано или късно, само МОЛЯ ТИ СЕ, недей никога да парадираш с това, че си различен. Лично мен не ме дразнят обратните, не ги мисля за 2-ра класа хора или нещо такова, но много ме дразни, когато някой ми навира в лицето по-различната си сексуална ориентация, а после ми прокламира, че има равни права.
А за вашите - не е нужно да знаят още... След като са толкова анти-настроени, не мисля, че е добра идея да им го споделяш. Може би, ако бях на твое място, бих го направил, когато стана пълнолетен и не могат да ми казват какво да правя, къде да ходя, с кого да се виждам и др...
И какво значи да парадира или да ти го навира в лицето?
Различава ли се от това да подсвиркваш на момичетата и на висок глас да обясняваш как на тази ще ѝ "сцепиш пунгията", ако ти падне?
^
Остави, това е т.нар. пишман хетеро логика. "Не искам да ми навират сексуалната си ориентация в лицето, защото (?????), но иначе няма проблем аз да си се целувам с приятелката ми навсякъде, а, където и да погледна, да се издига в култ мотивът за мачото с многото курвички"![]()
Ако си от Пловдив или околностите, има един клуб, Калигула, или поне имаше преди 5 години, сега не знам, но там ще намериш доста хора, които ще те разберат и оценят по един или друг начин.
По-долу споменаха въпросния клуб. Точно от там 1 вечер минавах (по улицата, не през клуба). Някакви травестити бяха излязли и 1 застана срещу мен и сестра ми и почна да вика "Виж ме! Аз съм педаааал! Педааал съъъм!" ---> за това "навиране в лицето" говоря!
Относно подсвиркването подир фустите - защо реши пък, че правя нещо такова?? O.o Това ме дразни също толкова, колкото и "Аз съм педаааал! Педааал съъъъм!"
Не съм решил, че го правиш, а ти давам пример, който е обществено "приемлив" и си е също толкова дразнещ. На мен също не ми е приятно да виждам това парадиране, но се опитвам да погледна обективно на нещата и осъзнавам, че повечето хора просто имаме предразсъдъци и двоен стандарт.
Благодаря ви за отговорите, но откъде мога да намеря тази подкрепа. Не знам от къде да си намеря приятели или хора, с които мога да споделям това. Доста съм объркан.
Ти за какво си я направил тази тема, за да мрънкаш или да четеш какво са ти написали хората? Виж мненията, мисля че достатъчно идеи ти се дадоха.
Аз познавам такива хора, както и доста, които просто са толерантни и не ми правят никакъв проблем за това, че харесвам жени... Така че зависи от средата, в която си, също и от твоето поведение, аз почти непрекъснато съм насам-натам и се запознавам с разни хора и не е трудно по този начин да си намеря каквото ми трябва. Даже последно миналата седмица се запознах в автобуса с едни момчета, които бяха двойка, бяха готини хора. От къде си, ако не е тайна? (В по-малките градове май е по-трудно, щото са по-консервативни хората)
Ако искаш да си говориш с някой по темата - можеш да ми пишеш, ако искаш.![]()