.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Hybrid View

Ами къде е той. Говори по телефона с него,скайп,фейсбук и т.н има сега поне технологии най-различни или ако имаш възможност отивай при него И не се притеснявай нали той е само твой и те обича другото се оправя двама човека когато се обичат винаги един ден ще се видят.... Моето гадже е вече 3 седмици в Америка и за сега сме само телефон,скайп,фейс и малко шибано ,но няма какво да се прави СПОКОЙНО

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от husein1997 Виж мнението
    Ами къде е той. Говори по телефона с него,скайп,фейсбук и т.н има сега поне технологии най-различни или ако имаш възможност отивай при него И не се притеснявай нали той е само твой и те обича другото се оправя двама човека когато се обичат винаги един ден ще се видят.... Моето гадже е вече 3 седмици в Америка и за сега сме само телефон,скайп,фейс и малко шибано ,но няма какво да се прави СПОКОЙНО
    Той е много близо до мен,почти всеки ден.Има приятелка и не трябва да го занимавам,знам че не трябва аааааа ми липсва
    сложно е за обяснение и това е най-гадното,не знам какво мисли,какво чувства и какви му се въртят в главата,не знам дали знае какво прави въобще или се води по течението,защото не може да каже чао,или просто наитина годините заедно са си оказали влияние и я обича.. не знам едно от двете е , но аз въъв всеки случай трябва да спра да мисля за него и за всички приказки и всички планове за напред, които НИКОГА няма да се случат
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си