.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Накъде?

Question Накъде?

Здравейте, имам нужда от малко помощ. от известно време си падам по едно момче от даскало, но не знам как да постъпя. Той е супер добър в прикриването на всякакви емоции и е истинско предизвикателство за мен да разбера дали има чувства към мен или не. Всеки ден сигналите си противоречат. Например напоследък започна да избягва да говори с мен, а преди си бъбрехме много. НО е имало и случаи да ме види и да минат няколко секунди преди да успее да извърне поглед. Ние сме стари познати и винаги сме обичали да си бъбрим, а сега той прави всичко възможно да не допусне разговор и да изпусне всеки удобен момент. Държи се доста странно и постоянно се перчи, но не мога да разбера, дали е заради мен или просто се лигави с приятелите си, които постоянно са наоколо. Моите приятелки казват, че той е идиот, и че не е за мен. Аз знам че не всяко момиче би си харесало момче като него, но въпреки това на мен ми харесва такъв какъвто е. Та въпроса ми е да продължавам ли да опитвам да завържа разговор, с надеждата да се стигне до някъде или да се откажа преди да ме е наранил сериозно? Благодаря предварително!

Град
    bulgariq
    Искам да питам случайно той да знае,че ти го харесваш и имаш чувства към него или по някакъв начин да ги показваш и той да е забелязал това

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да не те харесва просто

Град
    bulgariq
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Може да не те харесва просто
    може и така да е,защото по действията му май нещо такова се очертава

Супер фен Аватара на Oldschool
    точно обратното - според мен и той е спекъл адски много и я отбягва от притеснение.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен просто си е лигня младежа, а мацката, понеже не може да разбере какъв е и дали се прави за пред нея, е заинтригувана от неизвестното и се чуди какво да прави...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Според мен просто си е лигня младежа, а мацката, понеже не може да разбере какъв е и дали се прави за пред нея, е заинтригувана от неизвестното и се чуди какво да прави...
    мда
    Пък и това, че някой просто няма чувства към теб и е безразличен, не ознчава, че е загадъчен и прикрит. Може цялото това нещо да е само в главата ти.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тъй като си ми симпатична ще ти издам един метод, който разтапя всяко мъжко сърце, но го пази в тайна! - докосни пишката му
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Опитвам се да показвам чувствата си, но не знам дали се прави на разсеян или просто не забелязва.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Думата "бъбрим" винаги ми е звучала тъпо.

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Тъй като си ми симпатична ще ти издам един метод, който разтапя всяко мъжко сърце, но го пази в тайна! - докосни пишката му
    Мерси ама може би след някоя друга година. Рано ми е да стигам чак до там. Все пак съм на 14.

Град
    bulgariq
    Говори с него и се разберете кой към кого има чувства,има ли няма ли и тем подобни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си