- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема 2: Най-голямата курва на форума.
Банкс аз на тебе съм ти сърдита не ме занимавай повече !!!!!!
За мен момиче, което е правило секс за първи път на 15, е ебати курвето.
Бейби, не му се сърди, че те оцени правилно.
Може светлината да не е била добра.
Ама, бейби, как си се надупила, пак в аналко приканваща поза. ХАХхаххахаххахахах
MORE DRAMA PLEASE !
Твое е само това, което си изял и изпил!
Гласувайте, чеда.
От първите четири,три са един и същ човек бе,деба наивните 'ора
madafacka
Не на 13, а на 15. И що, какво ме прави? Във сериозна връзка съм от 2 години и половина. Би било ненормално да не спя с момчето, което обичам и което ме привлича сексуално. На този човек съм отделила толкова време, нерви, чувства, целувки, прегръдки, обич. Подарила съм му тялото и душата си. Знаеш ли как сме ревали след всеки скандал? А как ми трепти нещо вътре когато го гледам на състезания и концерти? Днес пя за мен и бях толкова разкъсана от кеф вътрешно, че ми идеше да ревна. Ако всичко това ме прави курва - ами да, такава съм и съм горда от това.
Пожелавам на всеки подобно щастие, защото ние се открихме в момент, в който и двамата се бяхме отказали от връзки, любов. Бях черна дупка, той напълни черната дупка със любов. Ако това ме прави курва - нека, аз съм горда от връзката си и човека до мен.
На 15 години дори не съм поглеждала момче. Ебати курвата!
Курва
И кво като не си поглеждала момче? Да не би да си по-достоен, добър, умен или уникален човек от мен? Или на челото ти е лепната табела "Девствена до 20 години", за да си личи, че си "ДИАМАНТ"? Ахаха.
Не е важно кога си правил секс за първи път, а това дали според теб си е заслужавало да е точно тогава и точно с този човек. Не възрастта, другарчето е важно и чувствата спрямо него. Не можеш да ме съдиш за това, не можеш да ми поставяш етикети както ти падне. Това е мой избор, нямаш правото да ме съдиш.